Showroom

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom i Albertslund


Vil du som erhvervskunde gerne opleve et udvalg af vores mange produkter i virkeligheden, mærke materialerne og måske få gode råd fra en konsulent – eller bestille direkte hos os?
Så anbefaler vi at booke et besøg i vores showroom i Albertslund. Her kan du tale med vores dygtige projektkonsulenter og få forslag til den bedste løsning og indretning af lige netop din arbejdsplads. Helt gratis. 

Nemmeste vej til at booke et møde er ved at sende en mail på salg@ajprodukter.dk eller ringe på telefon 59 400 999.

Telefonen er åben mandag-torsdag kl. 8.00-16.00, fredag kl. 8.00-15.30.

Velkommen indenfor.

Find os her:
AJ Produkter A/S
Roholmsvej 14A
2620 Albertslund
Du finder os her >

Åbningstider udstilling
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30.

Bliv inspireret og oplev udvalgte produkter
Vi har ikke nogen butik, hvorfra du kan købe produkter med hjem, men i forbindelse med vores salgskontor i Albertslund har vi en 600 m² stor udstilling, hvor du kan blive inspireret og se et bredt udvalg af vores produkter.

Vores udstilling er indrettet i forskellige miljøer, hvor møbler og produkter tager sig ud, som når de anvendes ude hos kunderne. Du har ikke mulighed for at købe produkter fra udstillingen, men det er naturligvis muligt at afgive din ordre, der efterfølgende vil blive afsendt til din adresse direkte fra vores lager i Halmstad, Sverige.

Det er en god idé at kontakte os på forhånd, så vi kan sikre os, at produktet, du gerne vil se, findes i vores udstilling. Vi har mere end 20.000 produkter i vores sortiment og derfor er det desværre ikke muligt at vise samtlige produkter i udstillingen, men såfremt du kontakter os i forvejen, kan vi sørge for at bestille en udstillingsmodel hjem, så du undgår at køre forgæves.