Øget fokus og kreativitet ved at stå op

Øget fokus og kreativitet ved at stå op

En varieret arbejdsstilling er den bedste arbejdsstilling. Et hæve-/sænke skrivebord gør det nemt at komme op af kontorstolen og aktivere muskulaturen og blodcirkulationen. Men at stå op og arbejde er ikke bare godt for kroppen. Det gør dig også mere kreativ, fokuseret og produktiv.

 

Flere og flere arbejdspladser vælger hæve-/sænke skriveborde, så medarbejderne kan skifte mellem siddende og stående arbejde. Vi ved, at langvarigt stillesiddende arbejde er dårligt for helbredet og at kroppen har godt af bevægelse. Det reducerer blandt andet risikoen for hjerte-kar-sygdomme og smerter i kroppen.

Sæt fart på kreativiteten

At stå op og arbejde er ikke kun godt for kroppen – det gør også hjernen kvikkere. Efterhånden som blodcirkulationen øges, iltes hjernen med frisk og iltrigt blod, der gør os både mere opmærksomme og fokuserede. Det sætter også skub i den kreative tankegang og produktiviteten. Et perfekt boost i løbet af arbejdsdagen.
Glem ikke at komplementere det hæve-/sænkbare skrivebord med en blød og ergonomisk arbejdsmåtte. Sådanne måtter modvirker effektivt træthed, aflaster ryg og knæ samt giver god komfort, når du står op. 

Ståmøder giver effektivitet

Der er også flere fordele ved at stå op under møderne. Da deltagerne bliver mere fokuserede, når de står op, bliver møderne ofte korte og effektive og der tages hurtigere beslutninger. Ståmøder er særligt velegnede til eksempelvis daglige afstemninger, hurtige statusopdateringer og kreative møder.
Et elektrisk hæve-/sænkbart konferencebord er en økonomisk og pladsbesparende løsning, fordi du både kan holde siddende og stående møder ved samme bord. Kombinér gerne det hæve-/sænkbare konferencebord med høje balancetaburetter, der giver en aktiv, halvstående siddestilling.
 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik