Farverigt og gennemtænkt hos DB Schenker

DB Schenker tilbyder transport-, lager- og logistikløsninger. Da udenrigskontoret i Malmö skulle totalrenoveres fik AJ Produkter til opgave at planlægge og indrette lokalerne. Til det nye kontor blev der leveret lidt over 100 arbejdspladser samt inventar til mødelokaler og frokostrum. Fra det nye pauselokale kan medarbejderne tage en kop kaffe med udsigt over rullebåndene, hvor tusindvis af pakker dagligt ruller forbi.
 
– Vi havde et stort behov for både renovering og nyt inventar, fortæller Malin Gejde, QRE Manager hos Schenker. Renoveringen, der blev gennemført i tre etaper, resulterede i store ændringer – og et vellykket slutresultat. Arbejdet er udført i samarbejde med arkitekten Linda Kärrstedt. Inden renoveringen sad medarbejderne i små separate kontorer. I dag arbejder mange af medarbejderne i et åbent kontorlandskab, som er holdt i lyse og nordiske toner som beige og hvid. 

En lyddæmpende løsning

– Da mange af medarbejderne aldrig har siddet i åbne kontormiljøer tidligere, var lyddæmpning et vigtigt punkt for os. Vi ønskede at skabe et godt lydmiljø og ikke blive forstyrret af den summen, der ofte kan være et problem i et åbent kontorlandskab, men i stedet opfordre til samarbejde og fællesskab, forklarer Malin.
For at løse støjproblemet udviklede AJ Produkter en innovativ og anderledes løsning. Lyddæmpende paneler i mørkegråt stof blev fastmonteret på hvide opbevaringsskabe, der også fungerer som rumdelere i det store lokale. Støj og andre forstyrrende lyde dæmpes samtidig med, at lydabsorbenterne udgør en flot indretningsdetalje.

Fokus på mødelokaler og fællesområder

En masse mødelokaler og fællesområder var et andet ønske fra Schenkers side. AJ Produkter indrettede samtlige mødelokaler og udviklede en smart specialløsning i form af et konferencebord i ståhøjde med barstole. Konferencebordet anvendes flittigt til aktive, stående møder.
– En af vores medarbejdere havde for nylig været til et stående møde i en anden virksomhed og var ivrig efter også at få det hos os. AJ Produkter udviklede en god løsning for at imødekomme vores ønsker, siger Malin.

Frokostrum med farverige detaljer

Ifølge Malin er det store frokostrum det allerbedste ved den nye indretning. Der er højt til loftet og rummet er luftigt med store hvide borde, omgivet af moderne stole i grøn, gul og mørkegrøn. Mange af møblerne på hele kontoret har samme farveskala for at skabe ensartethed.
– Det mærkes virkelig, at alt er gennemtænkt og at der er en rød tråd, der går gennem hele indretningen, siger Malin. I pauselokalet er der både komfortable lænestole og høje barstole med udsigt over rullebåndene, hvor alt fra små til store pakker ruller forbi.
– Den nye indretning er et stort løft for os, da vores gamle lokaler var meget slidte. Det er væsentligt pænere nu – og vi er meget glade og tilfredse, siger Malin.
 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik