Fod til skærmvæg DUO

Art. nr.: 13780
  • Til fritstående placering
  • Sælges enkeltvis
  • Til gulvskærm
Fod til lydabsorberende og adskillende skærmvæg DUO. Der kræves to fødder til hver skærm, for at den kan stå af sig selv.
215,-
ekskl. moms
Indlæser leveringstid...
7 års garanti

Produktinformation

Vores praktiske gulvskærme af træ gør, at du hurtigt kan afgrænse og skabe nye rum. De er perfekte at bruge i åbne kontorlandskaber, klasseværelser, kantiner, biblioteker og andre miljøer, hvor der stilles høje krav til lydabsorbering. Skærmvæggene giver fleksibilitet, er nemme at flytte efter behov og er et godt og prisvenligt alternativ til permanente vægge. De kan anvendes fritstående, men du kan let koble flere skærme sammen i forskellige formationer ved hjælp af koblingsbeslag.

Skærmvæggene er fremstillet af flere forskellige lag for at give maksimal lydabsorbering. Samtlige gulvskærmes nederste halvdel har et ydre af massivt træ. Den øverste halvdel er beklædt med perforeret træ på begge sider, stof på begge sider eller perforeret træ på den ene side og stof på den anden. Valgmulighederne er mange, og du kan let skabe en behovstilpasset løsning, som passer ind i det aktuelle miljø.

Skærmene er lavet af materialer, der kan sættes tegnestifter i, så du også kan bruge dem som opslagstavler. Ved at supplere med en valgfri overdel kan du bygge gulvskærmen op i højden og få yderligere afskærmning og støjreducering.

Dokumenter

Produktspecifikationer

  • Længde:290 mm
  • Materiale:Metal
  • Vægt:1,2 kg