Ny
Produktbillede

Konferencebord AUDREY

2400x1200 mm, sølv stel, gråbrun

Art. nr.: 1190623
  • Lyddæmpende linoleum
  • Skrå kanter
  • Afrundede hjørner
Praktisk konferencebord, der fås i flere forskellige længder. Tilpas bordets mål efter lokalets størrelse for at få et effektivt planlagt konferencerum, der er både behageligt og funktionelt. Stilrent design med robust, lyddæmpende linoleumsbordplade og flot T-stel.
Farve bordplade: Gråbrun
Farve stel: Sølv
6.385,-
ekskl. moms
Indlæser leveringstid...
7 års garanti

Produktinformation

Slip for besværet med at sætte flere borde sammen eller undgå at sidde klemt ved et bord, der er for lille. Konferencebord AUDREY fås i flere forskellige længder.

Konferencebordet har en lyddæmpende linoleumsbordplade, hvilket passer perfekt i et lokale med mange mennesker. Dette er positivt for koncentrationen, da unødvendige lyde let forstyrrer og kan gøre dig ukoncentreret og træt.
Linoleum er desuden et naturligt og miljøvenligt materiale. Det er antistatisk, hvilket forhindrer støv og snavs i at klæbe til overfladen og der bliver ingen fingeraftryk på det. Det er derudover let at holde rent og kan uden problemer tørres af med både tør og fugtig klud.

Konferencebordet har blødt afrundede hjørner og skrå kanter, som gør det behageligt at sidde ind til bordet.
Stellet er et flot T-stel, hvilket er praktisk, da det ikke optager mere plads under bordet end nødvendigt. Både stellet og bordpladen fås i flere farver.

Dokumenter

Produktspecifikationer