0
Gå til kassen
Ekskl. moms (Skift)
Total
Pris/stk.
Antal
Produkt
Ingen produkter i kundevogn
Pris ekskl. moms:
150,-
Gå til kassen
Se kundevogn
Produkter A-Å
Outlet

Se et udvalg af produkter i den 600 m² store udstilling

Velkommen til vores udstilling

I forbindelse med vores salgskontor i Albertslund, har vi åbnet dørene op for en flot og inspirerende udstilling. Vores udstilling er indrettet i forskellige miljøer, hvor møbler og produkter tager sig ud, som når de anvendes ude hos kunderne. Vi har ingen butik i forbindelse med vores udstilling, men det er naturligvis muligt at afgive din ordre, som så efterfølgende vil blive afsendt til din adresse direkte fra vores lager i Sverige.  
Adresse
AJ Produkter A/S
Roholmsvej 14A
2620 Albertslund
Du finder os her >
Åbningstider udstilling 
Man - Tors: 9:00 - 15:00
Fredag: 9:00 - 13:00
 
 
 
Vi holder også åbent efter aftale. Book et møde på forhånd via salg@ajprodukter.dk eller på telefon 59 400 999. Telefonen er åben mandag - torsdag 8:00 - 16:00 og fredag 8:00 - 15:30. Kontakt os gerne på forhånd, hvis du søger et specifikt produkt, så vi kan sørge for en udstillingsmodel.
 

Vi tilbyder også kundetilpassede løsninger

Vi står klar til at dele vores passion og viden om indretning med dig. Med vores mange års erfaring, får du en professionel vejledning og vi bestræber os på, at finde de bedste indretningsløsninger til din arbejdsplads.
Har du brug for skabe til omklædningsrummet, eller skal du finde løsninger til lagerhallen, kontorlandskabet eller undervisningslokalerne? Ligegyldigt, hvilke behov du måtte have, så kan vores projektsælgere hjælpe dig.