Sådan kan du skærme af og holde afstand

Sådan kan du skærme af og holde afstand

Kampen mod corona-virus fortsætter. Pandemien påvirker os alle, og ingen ved, hvad der venter os, bortset fra at vi fortsat skal følge de forskellige restriktioner i den kommende tid. Det betyder blandt andet, at vi skal hjælpe hinanden med at holde afstand, på arbejdet såvel som ude i samfundet. Her er nogle tips til, hvordan du kan skabe ekstra sikkerhed for dig selv og andre ved hjælp af standard gulv- og bordskærme. Læs og bliv inspireret.

Hold dine kolleger på afstand

På kontorer er skærmvægge allerede et almindeligt syn. De anvendes blandt andet til at skabe privatsfære i åbne kontorlandskaber og derudover på grund af sine gode lydabsorberende egenskaber. Ovenfor har vores indretningsarkitekt taget det et skridt videre ved at bryde og adskille en almindelig skrivebordskonstellation. Med en øget afstand mellem bordene følger også en øget sikkerhed for de enkelte medarbejdere.

Øg sikkerheden i venteværelset

I normale tilfælde har folk sjældent noget imod at dele venteværelse med andre hos tandlægen eller på sygehuset. Dette er dog ikke normale tider, nu gælder det om at holde afstand. Heldigvis er det muligt også at få kunder og patienter til at føle sig trygge i disse situationer ved at adskille stolene og placere en gulvskærm imellem. Enkelt og sikkert – og sandsynligvis en lettelse for alle.

Gør det sikkert at spise ude

Det samme gælder restauranter, caféer og andre serveringssteder, hvor et fuldt besat lokale normalt ses som noget positivt, noget som bidrager til atmosfæren. I dag betyder mange gæster en øget risiko for at blive smittet – såfremt der ikke gøres noget for at adskille bordene. En skærm mellem bordene kan være nok til at gæsterne kan nyde det, der fik dem afsted: Maden, drikkevarerne og selskabet.

Vil du have flere tips? Kontakt vores kundeservice på 59 400 999

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik