Høj trivselsfaktor i PS Providers nye lokaler

Høj trivselsfaktor i PS Providers nye lokaler

PS Provider hjælper sine kunder med at automatisere og effektivisere deres administrative processer. Virksomheden er en af de førende nordiske leverandører af såkaldte digitale medarbejdere eller Robot Process Automation. Da PS Provider flyttede til et større kontor i det centrale Halmstad ønskede de at skabe et attraktivt arbejdsmiljø, der tiltrækker medarbejdere.

 

Løsning
Kontoret er indrettet med elegante, moderne opbevaringsmøbler og ergonomiske hæve-/sænke borde fra serien QBUS. Aktive stole, der aktiverer og styrker kroppen, er tilgængelige som et alternativ til de almindelige kontorstole. AJ Produkter har også leveret loungemøbler, hvor medarbejderne kan tage en pause fra arbejdet.

 

Resultat
Indretningen er en flot kombination af sort, hvid, orange og grå med flere dekorative detaljer. Møblerne lægger op til samvær og gør det nemt for medarbejderne at variere deres arbejdsstilling i løbet af dagen, hvilket er godt for både sundheden og produktiviteten. Det hæve-/sænkbare konferencebord tjener også som bordtennisbord og loungemøblerne anvendes flittigt i pauserne.


– Vi ønskede et moderne, funktionelt og hyggeligt miljø og en arbejdsplads, der appellerer til unge, kyndige i branchen, da konkurrencen om medarbejderne er stor, siger Pär Hedin, partner i PS Provider, hvor de er meget tilfredse med resultatet.

 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik