Trendy interiør møder klassisk elegance hos Löwengrip Care & Color

Trendy interiør møder klassisk elegance hos Löwengrip Care & Color

 

Löwengrip Care & Color er en af de hurtigst voksende virksomheder inden for svensk skønhedsindustri. Da virksomhedens hovedkontor i Stockholm flyttede til større lokaler fik AJ Produkter til opgave at levere kontormøbler. Resultatet blev en stilfuld, trendy og ergonomisk indretningsløsning.

   

Isabella Löwengrip - en af Sveriges største influencers – og Pingis Hadenius startede skønhedsvirksomheden Löwengrip Care & Color i 2012. Virksomheden udvikler skånsomme skønhedsprodukter, der fokuserer på at gøre hverdagen lettere for sine kunder og har ekspanderet i et hurtigt tempo siden starten. Til sidst blev det nødvendigt at flytte til nye og større lokaler i en ældre, herskabelig etageejendom på Stureplan i Stockholm med knirkende trægulve, store vinduer og højt til loftet. For at få hjælp til indretningen af det nye kontor henvendte Löwengrip Care & Color sig til AJ Produkter.

 

Udfordring

Löwengrip Care & Color ønskede ergonomiske arbejdspladser, der kunne tilpasses efter medarbejdernes forskellige behov. Fine opbevaringsmøbler og konferencemøbler, der egner sig til et lille område, var også på ønskesedlen. Derudover viste det sig, at støjniveauet blev højt i det store, åbne kontorlokale og det skulle løses på en stilfuld måde. Møblerne skulle være ensartede og passe ind i de smukke gamle lokaler, men stadig være trendy og innovative. 

Løsning

Sammen med Löwengrip Care & Colors indretningsdesignere har AJ Produkter udviklet en løsning, der både er stilfuld og ergonomisk. Møbelserien Modulus faldt i kundens smag og man valgte hvide hæve-/sænkbare skriveborde og hvide opbevaringsmøbler med messingdetaljer. Skrivebordene blev udstyret med lysegrå, lyddæmpende bordskærme og kontorstolen Watford i sort er en fin kontrast til den øvrige indretning.

Resultat

Kontormøblerne fra AJ Produkter blev valgt i hvid, sort og grå – en farveskala, der passer godt ind i lokalerne. Bordskærmene bidrager til et bedre lydmiljø i det åbne kontorlokale samtidig med, at de adskiller arbejdspladserne. De hæve-/sænkbare skriveborde gør det muligt for medarbejderne at justere arbejdshøjden hurtigt og nemt og dermed variere arbejdsstillingen. Fordelene ved dette er flere: Det aktiverer musklerne i ben og ryg, øger blodcirkulationen og forebygger belastningsskader. Medarbejderne på kontoret er meget glade for at kunne arbejde stående en del af dagen.
– I vores job har vi stor fordel af alt, der kan hjælpe os med at blive mere kreative, siger Isabella Löwengrip, grundlægger og kreativ direktør.

 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik