Ny podcastserie - danske opfindelser, der ændrede verden

Ny podcastserie - danske opfindelser, der ændrede verden

Hør de fascinerende historier bag hverdagens genstande i en ny podcastserie. Det er en rejse ind i de kreative sind, der turde udfordre det gængse og slå nye huller i verden.
Nåh, så jeg skal bare genopfinde hjulet, mener du?”

Jørgen Rasmussen griner, da han udtaler ordene, men ikke desto mindre går han i gang med at udtænke en ide, der skal blive til verdens måske mest solgte hjul nogensinde: Kevi-hjulet, der sidder under kontorstole verden over.

Da han endelig knækkede koden til det lille hjul, kom ideen fra en komplet overrumplende kant - som de helt originale ideer oftest gør - og det er blot én af historierne, du kan høre i en ny podcastserie udgivet af AJ Produkter.

Tænk anderledes

Her lærer vi nogle af de største - men relativt ukendte - danske opfindere at kende. Vi kommer helt ind i laboratoriet og følger udviklingen fra den første spæde grund-idé til opfindelser, der sidenhen revolutionerede verden.

Det handler om kreativitet, innovation og nytænkning, og det handler om at kæmpe for sin egen idé - at have troen på, at du har fat i noget originalt på trods af omverdenens afvisninger.

Det handler kort sagt om danske opfindelser, der ændrede verden, og som mange af os bruger hver eneste dag. Det er dybt fascinerende historier, der kan inspirere til at tænke anderledes og få den skæve, anderledes eller helt skøre idé. For dét er noget, som verden altid vil have brug for.

 

Lyt til podcasten her

 

Danske Opfindere er produceret for AJ Produkter af podcastbureauerne HearHear og Amp99