Personalepolitik for hjemmearbejde

Personalepolitik for hjemmearbejde

Ved at have en personalepolitik for hjemmearbejde skaber du bedre betingelser og klare retningslinjer for din virksomhed. Vi har udviklet en simpel skabelon med korte beskrivelser, som kan udfyldes eller bruges som vejledning og dokumentation.
Start med at introducere, hvorfor der er udviklet en personalepolitik.

Introduktion

Beskriv kort, hvorfor der er udviklet en personalepolitik for din virksomhed. Her kan du med fordel også forklare årsagen til, at du har valgt hjemmearbejde.

Formål og målsætning med en personalepolitik

Præcisér formålet og målsætningen for at have en personalepolitik for hjemmearbejde, og hvad dine retningslinjer er baseret på. Beskriv, hvordan politikken vil blive brugt i din virksomhed, og hvordan I vil arbejde og samarbejde, når der er behov for det.
 
Grundlag

Beskriv grundlaget for politikken. For eksempel ændrede arbejdsmetoder efter pandemien, evaluering af arbejdseffektiviteten og lignende.

Retningslinjer og anbefalinger til hjemmearbejde

Beskriv de regler og retningslinjer, der gælder for hjemmearbejde i din virksomhed. Hvad er dine forventningerne som arbejdsgiver til medarbejderne og omvendt, når det kommer til arbejdstider, arbejdsprocesser, arbejdssteder, møder, arbejdsmiljø, sundhed eller lignende.

Evaluering og opfølgning

Formålet med en personalepolitik er at gøre klart, hvordan arbejdet skal udføres, og på hvilken måde samarbejdet skal foregå. Forklar, at der vil blive afholdt opfølgningssamtaler efter behov for at sikre, at politikken anvendes og efterleves.

Retningslinjer og anbefalinger til et sikkert og trygt arbejdsmiljø

Hvad kan du tilbyde dine medarbejdere for at sikre et godt arbejdsmiljø, når de arbejder hjemme. Hvor sætter du grænsen mellem arbejde og fritid, og hvordan du følger op på dine medarbejders trivsel og præstationer.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik