Personalepolitik for hybridarbejde

Personalepolitik for hybridarbejde

Her får du en skabelon til en personalepolitik for hybridarbejde, der en blanding af både kontor- og hjemmearbejde. Det er blevet en meget udbredt form for kontorarbejde, som uden tvivl er kommet for at blive. Ved at have en personalepolitik kan du skabe bedre vilkår og retningslinjer for din virksomhed samt tilpasse den til den arbejdsform, der fungerer bedst for jer. Udfyld denne skabelon eller brug den blot som vejledning.

Introduktion

En personalepolitik for hybridarbejde er ment som en guide, der danner grundlaget for, hvordan din virksomhed forholder sig til at arbejde både hjemme og på kontoret. Definér, hvad der gælder for hjemmearbejde, andre arbejdssteder og kontorarbejde.

Formål og målsætning med vejledningen

Præcisér formålet og målsætningen med en personalepolitik for hybridarbejde. Hvad den skal bruges til, og hvem den gælder for. Skab en struktur for, hvordan man skal forholde sig til arbejdstid, dage på kontoret og retningslinjer for møder og lignende.
 

Baggrund

Forklar, hvad baggrunden er for at have personalepolitikken. Det kan være ændrede arbejdsmåder efter pandemien, ønsket om mere fleksibilitet eller at skabe en balance mellem kontor- og hjemmearbejde.
 

Retningslinjer og anbefalinger for hybridarbejde

Til dette punkt kan du beskrive og opdatere reglerne for faste arbejdstider og dermed forbedre samarbejdet, når du arbejder eksternt. At have et system eller en platform, hvor man kan registrere, hvilke dage man er på kontoret, hvornår hybridmøder foregår samt skemalægge sociale aktiviteter.
 

Evaluering og opfølgning

Forklar, hvorfor der er udviklet en personalepolitik, og hvordan den gavner virksomheden og medarbejderne. Beskriv, også hvordan man følger op, evaluerer og tilpasser sig nye behov.
 

Retningslinjer og anbefalinger til et sikkert og trygt arbejdsmiljø  

Forklar, hvordan du vil sikre et inspirerende og godt arbejdsmiljø ved at tilfredsstille medarbejdernes trivsel, motivation og præstationer.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik