Tre trin til smart opbevaring

Velplanlagt opbevaring gør meget for både trivsel og produktivitet på arbejdspladsen. Med opbevaringsløsninger, der både er smarte og pæne kan du skabe et organiseret miljø, hvor hver ting har sin plads. Følg vores tre enkle tips til smart opbevaring.

Højt eller lavt?

Reoler, der kan tilbygges i højden, er en optimal og pladsbesparende løsning til kontoret. Hvis pladsen er trang, kan du spare gulvplads ved at bygge til i højden, hvis loftshøjden tillader det.
Udnyt lokalet maksimalt ved at bygge fra gulv til loft og placér det, du ikke så ofte har brug for, øverst på reolen. Mange reoler fås som både grund- og påbygningssektioner, hvilket giver dig mulighed for at udbygge dit opbevaringsmøbel på en enkel måde, når behovet opstår.  

Åbent eller lukket?

Lad dine behov bestemme valget af åbne eller lukkede opbevaringsløsninger. En åben reol giver dig mulighed for at fremvise dine varer og gør det nemt at få adgang til indholdet fra flere sider. Nogle gange er det dog rart at kunne lukke af og så er et opbevaringsskab det rigtige valg. Dørene gør det nemt at skjule bunkerne af dokumenter og skaber orden og ryddelighed på arbejdspladsen.
Hvis du har begrænset plads, er opbevaring med skydedøre eller jalousidøre en oplagt mulighed. Dørtypen optager minimalt med plads og giver dig eksempelvis mulighed for at lade en del af skabet være åbent ved behov.

Hver ting på sin plads

Det sker nemt, at hylder og skabe bliver aflastningsplads for papir, kuglepenne og andre småting. Indret med opbevaringskasser, blanketfag og andet tilbehør, så du hurtigt og enkelt kan skabe orden og ryddelighed blandt dokumenterne og undgå, at vigtige papirer eller mindre genstande forsvinder.  
Etiketter og arkivbokse med fortrykt tekstfelt giver dig mulighed for nemt at mærke din opbevaring – og du finder hurtigt og nemt det, du leder efter.

Læs om den populære QBUS-serie, hvor alle møbler i serien naturligvis passer sammen og dermed giver fleksibilitet til at skræddersy en arbejdsplads efter dit behov.
 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik