Pakke

Komplet arbejdsbord SOLID 750

Med værktøjstavle, 2000x800 mm, vinyl

Art. nr.: 22352
  • Praktisk værktøjsopbevaring
  • Manuelt justerbare ben
  • Blød vinyloverflade
5.095,-
ekskl. moms
Indlæser leveringstid...

Produktinformation

Pakkeløsning med arbejdsbord med stabilt understel og justerbare ben, to værktøjstavler, tre bordstolper samt en bagkant.
Praktisk pakkeløsning i form af en komplet arbejdsstation med masser af plads til organiseret, fleksibel og lettilgængelig værktøjsopbevaring. Ønsker du yderligere opbevaringsplads? Så kan du nemt supplere med pladsbesparende, ophængte skuffesektioner af metal eller en praktisk underhylde.

Arbejdsbordet har et stabilt stålstel, som er med grå pulverlak og tåler hård slitage. Benene er manuelt justerbare i højden (740-995 mm). På den måde kan du tilpasse arbejdshøjden efter din højde, så du får så komfortabel en arbejdsstilling som muligt. Glem ikke at supplere med en aflastende arbejdsmåtte på gulvet, som aflaster fødder, knæ, hofter og ryg ved stående arbejde.

Bordpladen består af en 22 mm spånplade, 18 mm krydsfiner og et 2 mm tykt overfladelag af vinyl. Vinyl er særdeles velegnet til pakke- og montagearbejde takket være den bløde overflade.

De tre bordstolper anvendes til montering af værktøjstavlerne ved arbejdsbordet. Bagkanten kan du fastgøre på bordpladen for at forhindre værktøj og andet i at falde ned bag bordet, når du arbejder.

Dokumenter

Denne pakkeløsning indeholder