Arbejdsborde med fast højde

Valg af arbejdsbord guide

Ved du hvilken type arbejdsbord du har brug for?

Hvis ikke - læs vores guide

Arbejdsbord med fast højde

Hos AJ Produkter tilbyder vi et stort udvalg af arbejdsborde i fast højde. Arbejdsbordene er lavet i høj kvalitet og kan nemt suppleres med mange slags tilbehør. Arbejdsborde med træoverflader giver et rustikt udseende, som passer godt ind i ethvert værksted. Vi har også pakkeløsninger med stabilt understel, justerbare ben, værktøjstavler samt bagkant. Her har man den komplette værkstedsløsning til handymen såvel som professionelle håndværkere.
Belastningsgraden for arbejdsbordene varierer - læs derfor hvad det enkelte produkt er beregnet til på vores produktsider. Vi tilbyder arbejdsborde med skuffer, som egner sig godt til opbevaring af arbejdsredskaber såsom; hammere, linealer, søm og andet mindre værktøj.

Robust arbejdsbord til ethvert behov

Vi har robuste arbejdsborde med overflader, der kan tåle høj belastning til arbejde med tunge objekter. Vores lange arbejdsbord er velegnet til blandt andet pakke- og lagerarbejde, da der er rigeligt med plads til arbejdet. Et lille arbejdsbord kan i mange tilfælde være tilstrækkeligt til hjemmebrug. Uanset hvilket arbejdsbord med fast højde du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde det helt rette bord til dine behov i vores sortiment.
Arbejdsbordene er perfekte til brug i skur, garage eller på værkstedet. Vi tilbyder mange forskellige arbejdsborde i blandt andet stål, træ og metal. Med et arbejdsbord fra AJ Produkter har man altid et godt sted at arbejde, der er optimeret mod de bedste ergonomiske forhold for medarbejderne.

Robust arbejdsbord til værksted eller lager

Arbejdsbordene er velegnede til brug på værksted, uanset om det er hjemme eller på arbejdet. Mange af vores modeller tåler hård belastning og er derfor meget velegnede til arbejde med værktøj og lignende. Det er umuligt at gå galt i byen med vores arbejdsstationer i høj kvalitet.
Vores Komplet arbejdsborde er især egnede til de professionelle håndværkere. Bordene sikrer god plads til værktøj og redskaber, så tag endelig et kig i vores katalog for at finde den pakkeløsning, som passer til netop dine behov.

Alsidigt arbejdsbord til mange formål

Arbejdsbordene er alsidige og kommer i flere modeller - derfor er der en løsning i vores sortiment til hjemmebrug, såvel som professionelt brug. Vi har arbejdsborde med forskellige belastningsgrader med forskellige funktioner og pakkeløsninger med mange slags tilbehør. Med andre ord et arbejdsbord der nok skal matche dine præferencer. Det har aldrig været nemmere at finde det perfekte arbejdsbord til værkstedet. Uanset hvad din brugssituation er, har vi hos AJ Produkter et arbejdsbord, som passer til dine behov.