Arbejdsborde på hjul

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Arbejdsbord til værksted

Arbejdsbordene fra AJ Produkter er en praktisk pakkeløsning til en fleksibel, funktionel og mobil arbejdsstation. Vores udvalg af arbejdsborde er perfekte til handymanden, der vil have orden i sit værktøj og redskaber, såvel som den professionelle håndværker, der ikke vil gå ned på kvaliteten af sit arbejdsbord.
Med et arbejdsbord på hjul har man mulighed for at rykke så meget om, som man har lyst til - helt uden besvær. Arbejdsbordene på hjul er gode både til hjemmebrug og til arbejdspladsen. Ønsker man et arbejdsbord med skuffer, kan man med fordel tilkøbe en skuffesektion fra vores sortiment. Vi tilbyder desuden et arbejdsbord, som kommer på hjul og med tilhørende underhylde og komplet værktøjstavle for ekstra opbevaringsplads. Med denne type arbejdsbord bliver det nemt og ligetil at udføre de daglige opgaver.
I vores sortiment kan du både finde et lille arbejdsbord til hjemmebrug, såvel som et stort arbejdsbord der er velegnet til arbejdspladsen. Uanset om man er selvstændig handyman, eller arbejder professionelt med håndværk, har vi en løsning, der passer til dine behov.

Få et hæve sænke arbejdsbord i høj kvalitet

Med vores udvalg af hæve sænke arbejdsborde indstiller du nemt og ligetil den højde på arbejdsbordet, som du har brug for. Derved sikrer du en behagelig arbejdsposition, mens du arbejder ved bordet. Arbejdsbordet kan indstilles til den ønskede højde, hvilket er en fordel på arbejdspladsen, hvor man står flere mennesker omkring en arbejdsstation.
Med et hæve sænke arbejdsbord sikrer man en ergonomisk arbejdsstilling, hvilket skåner og aflaster kroppen i det daglige fysiske arbejde. Et højdejusterbart arbejdsbord til værkstedet giver mulighed for at variere højden efter behov, så medarbejdere med forskellige højder kan bruge bordet uden problemer. Med et mobilt arbejdsbord kan placeringen altid ændres, hvilket gør det nemt og ligetil at veksle mellem arbejdsstationer, hvor et hæve sænkebord er vigtigt for udførelsen af arbejdet.

Mobilt arbejdsbord gør arbejdsdagen lettere

Man kan med fordel supplere det mobile arbejdsbord med en påbygningsramme, samt stolper som gør det muligt at montere mange slags tilbehør til arbejdsstationen, eksempelvis hylder, værktøjstavler, skærmholdere, dokumentholdere eller stikdåser.
Ved brugen af et ergonomisk arbejdsbord på hjul har man altid værktøjet på det rette sted. Træk arbejdsbordet med ud på en varm sommerdag for et behageligt arbejdsmiljø. Husk dog at tage det med indendørs igen, inden det begynder at regne.