Arbejdsbord til værksted

Arbejdsbordet med hæve sænke funktion virker perfekt til værkstedet, til lageret eller andre typer industriarbejdspladser. Bordtoppene er lavet i slidstærke kvalitetsmaterialer, som tåler hård behandling og holder længe. Arbejdsbordet kan parres med hylder eller skuffer fra vores sortiment for at få en mere alsidig arbejdsstation.
Nogle modeller kommer med underhylde, hvilket giver plads til værktøj, kasser eller dokumenter som man har brug for til det daglige arbejde. På denne måde har man sine vigtige redskaber lige ved hånden, når man skal bruge dem.
Det manuelle hæve sænkearbejdsbord er til personen, som ønsker en behagelig arbejdsposition på værkstedet. Bordene har solide højdejusterbare stel, der sikrer en god ergonomisk arbejdsstilling. Det justerbare arbejdsbord kan justeres med håndsving, hvilket giver mulighed for at variere arbejdsstillingen efter behov.
Med en god arbejdsstilling er man klar til at arbejde i mange timer helt uden ryg- og nakkeproblemer. Højden på arbejdsbordet kan indstilles til den enkelte persons ønsker. Man kan desuden veksle mellem en siddende og stående arbejdsposition i løbet af dagen, hvis man gerne vil have variation i sin arbejdsstilling.

Fleksibelt ergonomisk arbejdsbord

Det er vigtigt at passe på kroppen i sit daglige arbejde, så man kan undgå arbejdsskader på jobbet. Med brugen af et ergonomisk arbejdsbord sikres der en arbejdsstilling, som passer til den enkelte person. Bordet er særlig praktisk og velegnet til arbejdspladser, hvor mange personer anvender den samme arbejdsstation. Her kan den enkelte bruger tilpasse bordet til netop deres egen højde eller arbejdsopgaver hurtigt og ligetil.

Hæve sænkearbejdsbord i høj kvalitet

Det er godt for musklerne og holdningen at kunne veksle mellem en stående og siddende arbejdsposition i løbet af dagen. Ryggen og nakken kan lide overlast med for meget ensartet arbejde, derfor er det vigtigt at kunne variere i løbet af dagen. Det manuelle hæve sænkearbejdsbord sikrer dig en ergonomisk arbejdsstilling hele dagen, så du og dine medarbejdere kan yde jeres bedste.
Denne type bord er god til medarbejderen, som gerne vil passe på kroppen og arbejde på en behagelig måde hver dag. Få mere effektivitet og udbytte af arbejdet med et manuelt hæve sænkebord fra AJ Produkter - din krop vil takke dig for det.