Få el hæve sænkeborde i høj kvalitet

Vores el arbejdsborde kommer i komplette kvalitetsløsninger. Arbejdsbordene gør det let og behageligt at arbejde ved bordet takket være det stærke hæve sænke stel. Hæve sænkebordene er elektriske og kan tilpasses din højde og din arbejdsstilling. Derfor er de velegnet til montering og pakning, samt andre arbejdsopgaver, hvor man skal udføre stående arbejde ved et bord.
Vi har hæve sænkeborde, der er velegnet til lettere belastning og som med fordel kan parres med en aflastende arbejdsmåtte til længere tids stående arbejde. Med denne type arbejdsbord undgår man overbelastning i ryg og nakke. Vores små hæve sænkeborde er også oplagte til brug i små lokaler, såsom private værksteder eller garager.

Ergonomisk el hæve sænke arbejdsbord til ethvert behov

Alle vores el hæve sænkeborde er ergonomiske og medvirker derfor til, at man kan have en god arbejdsposition hele dagen. Bordene kan tilpasses hver enkelt person. Derfor er de også perfekte, hvis flere personer deles om arbejdsstationen. Med et enkelt tryk på knappen kan man indstille bordet i den højde, der passer bedst.
Vi tilbyder modeller med værktøjspanel og hylder, som virker perfekt til håndværkeren eller husets handyman. Alle hæve sænke arbejdsbordene er lavet i kvalitetsmaterialer, der sikrer en langtidsholdbar arbejdsstation. At arbejde på en ergonomisk forsvarlig måde er vejen til en behagelig arbejdsdag – det kan et hæve sænke arbejdsbord fra AJ Produkter hjælpe med.

Arbejdsbord med robust hæve sænke stel

Arbejdsbordene kommer i slidstærke materialer, der sikrer, at bordet står stabilt og fast på gulvet. Hæve sænkebordene har elmotorer, der medfører en jævn og trinløs højdejustering. Med brugen af el hæve sænkebordet er det nemt og hurtigt at justere fra siddeposition til stående. Man kan variere sin arbejdsstilling i løbet af dagen, så man ikke får smerter i kroppen over at sidde stille for længe.
Det kan desuden være en fordel at komplementere arbejdsbordet med hylder, arbejdspaneler eller kasser, for en komplet arbejdsstation. På denne måde har du plads til både arbejdet og til værktøjet. Man kan vælge at indrette arbejdsbordet på en personlig og hyggelig måde med diverse tilbehør fra vores katalog – det er helt op til dig.