Ny

Reol FIRST

Grundsektion, 1960x1010x500 mm, galvaniseret

Art. nr.: 211403
  • Velegnet til både lager og kontor
  • Justerbare hylder gør opbevaringen enklere
  • Robust og holdbar konstruktion
Reol i galvaniseret stålplade, der er let at montere, til kontor, arkiv og lettere lageropbevaring. Reolen leveres med flytbare hylder, bagkryds og gavlplader. Du kan nemt udbygge reolsystemet med påbygningssektioner.
Dybde (mm)
1.245,-
ekskl. moms
Indlæser leveringstid...
7 års garanti

Produktinformation

Reol FIRST er en fleksibel metalreol med et nedtonet design, der passer ind i både lager- og kontormiljøer. Den er velegnet til enkel og alsidig opbevaring af for eksempel kontorartikler, arkiv- og plastkasser med mere.

Reolen leveres med fem hylder. Du kan nemt justere dem i højden med intervaller på 40 mm for at få størst mulig fleksibilitet. Bagkryds og gavlplader forstærker reolens robuste konstruktion for ekstra stabilitet. Reolen leveres også med fødder, der beskytter gulvet mod ridser.

Det er let at tilpasse reol FIRST efter dine opbevaringsbehov, uanset om du vil anvende den i kontormiljøet eller på lageret. Vælg mellem flere forskellige hyldedybder, og byg ud med påbygningssektioner for at få den ønskede bredde på reolsystemet. Med denne opbevaringsreol er mulighederne mange og anvendelsesområderne store.

Dokumenter

Produktspecifikationer