Vitrineskabe

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Køb dit vitrineskab hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter finder du et bredt sortiment, hvor både det funktionelle og kvaliteten vægtes højt. Derudover er vores produkter nordiske, tidløse og de passer ind i de fleste omgivelser. Har du brug for råd og vejledning til indretningen, så står vi klar til at guide dig gennem hele processen. Vi giver 7 års garanti og lover hurtig levering og montering.

Vitrineskab med mange funktioner

Et vitrineskab er et skab med låger af glas. Det kan være både pænt og praktisk, for her kan man se, hvad der er i skabet uden først at skulle åbne lågerne. Vitrineskabe kan være utroligt smukke i et køkken eller en spisestue, men de er også særdeles anvendelige i skoler og institutioner, hvor man kan opbevare materialer eller små udstillinger i skabene. Du finder også elevopbevaring i vores sortiment, som kan bruges til materialer og opbevaring af diverse.

Vitrineskabe i mange forskellige udtryk

Hvilken farve bør man vælge til sit nye skab? Et vitrineskab i hvid giver et enkelt og roligt look med lys og venlighed, og netop derfor vælger mange denne farve, når det gælder et vitrineskab til hjemmet. Et vitrineskab er ofte lavet af træ og meget tit eg. Billige vitrineskabe kan dog også være i metal eller andre materialer, men oftest er dette smukke møbel lavet af træ. Tidligere var teak og palisander meget populært, men i dag er det andre træsorter, der efterspørges. Et sort vitrineskab kan dog give en stemning af hygge, og kan derfor være værd at overveje til spisestuen. I undervisningen kan det desuden være praktisk med et sort skab eller arkivskabe, da snavs og slid ses mindre på et sort skab end på et hvidt. Det gør sig i særdeleshed gældende, hvis der er tale om billedkunstlokalet, hvor der arbejdes med farver og forskellige materialer. Hvis pladsen er trang, kan det også være en mulighed at købe et hjørnevitrineskab, der kan udnytte rummets hjørnet, og dermed spare plads andre steder. Dette er ideelt både i klasselokalet og et lille køkken, hvor man bliver nødt til at tænke rum størrelsen ind.

Væghængt vitrineskab

Når man overvejer at købe et vitrineskab, kan man have i tankerne, om det skal hænge eller stå. På skoler og i institutioner vil man ofte vælge et stående vitrineskab, da disse er højere og kan indeholde mere end et hængende, der ikke kan være så meget i. Over vasken og arbejdsborde kan det dog være aktuelt med et væghængt skab. En anden ting, man kan overveje er, om der er begrænset plads og man derfor har brug for et smalt vitrineskab. Et væghængt vitrineskab kan være praktisk i rum, hvor pladsen er trang, men man har brug for opbevaring.

Køb vitrineskab tilbud

Uanset om du er på udkig efter et vitrineskab til skolen eller hjemmet, så tag et kig på vores produkter og køb dit nye vitrineskab hos AJ Produkter. Lever produktet ikke op til dine forventninger kan du sende det retur og få pengene tilbage. Du har 14 dages fuld returret.