Sammenklappelig pedaltræner til skole

Art. nr.: 23403
  • Sammenklappelig
  • Placeres under bordet
  • Nem at håndtere
Praktisk pedaltræner, der placeres under bordet og anvendes sammen med en almindelig elevstol. Denne kontorcykel er en smart løsning for at få eleverne til at bevæge sig mere i løbet af skoledagen. Let at håndtere, lydsvag og optager minimalt med plads ved opbevaring.
750,-
ekskl. moms
Indlæser leveringstid...
7 års garanti

Produktinformation

Det er vigtigt, at børnene får bevægelse ind i hverdagen og en enkel, sjov måde at opmuntre til bevægelse på er at lade eleverne cykle på en kontorcykel samtidig med, at de laver deres skolearbejde. Denne cykel placeres under elevbordet og eleven bruger sin sædvanlige stol.

At lade eleverne anvende en pedaltræner i undervisningen bidrager til, at de får en øget blodcirkulation og forbrænding. Når blodet iltes via bevægelse styrkes elevernes koncentrationsevne og de holder sig skarpe og koncentrerede i løbet af undervisningen. Samtidig får de lidt daglig motion, hvilket er vigtigt i dagens stillesidddende samfund. Mange børn har ingen fritidsaktiviteter, hvor bevægelse indgår, og da er en pedaltræner en god måde at få børnene til at bevæge sig på, mens de samtidig har det sjovt. Denne pedaltræner bliver hurtigt populær blandt børnene.

Pedaltræneren er nem at folde sammen og flytte og optager minimalt med plads ved opbevaring. Pedalmodstanden kan også indstilles ved at skrue til eller løsne på en skrue oven på cyklen.

Pedalerne er designet, så cyklen tillige kan anvendes som bordcykel til træning af armene. Hvis den skal anvendes som træningsredskab, placeres den blot på bordet og justeres efter brugeren.

Dokumenter

Produktspecifikationer

  • Materiale:Stål
  • Anbefalet antal personer til håndtering:1
  • Anslået håndteringstid/person:5 Min
  • Vægt:2,5 kg