Gør cellekontoret til en succes med den rigtige møblering

Cellekontorer er individuelle kontorer til en eller to personer. Det er en kontortype, der giver privatrum og øget koncentration såvel som lavere støjniveau og sygefravær. Interiøret har imidlertid også en væsentlig indvirkning på arbejdsmiljøet. Ting, som placeringen af skrivebordet, et personligt præg og adgang til mødesteder, spiller en stor rolle. Vi giver tips til, hvad du skal huske på for at gøre cellekontoret til et hit.


Indret med pladsbesparende møbler for at undgå, at rummet kommer til at virke for overfyldt. Gå efter skabe med jalousidøre eller skabe med skydedøre, udnyt loftshøjden ved at bygge opad og benyt vægpladsen til vægmonterede opbevaringsmøbler. Mobile skuffekassetter, der passer under skrivebordet og skærmvægge med tilbehør til forskellig opbevaring er andre muligheder, når du ønsker at spare plads.


Stil skrivebordet ved et vindue eller vendt mod døren. Med udsigten fra vinduet får du overblik og kontakt med miljøet udenfor. Det reducerer følelsen af det monotone og indelukkede og det naturlige lys får dig til at føle dig bedre tilpas. Alternativt bør skrivebordet placeres, så du sidder med dit ansigt vendt mod døren. Det er rarest for både dig og de personer, der kommer ind i lokalet.


Skab privatrum i delte cellekontorer ved hjælp af bordskærme eller skærmvægge, der står på gulvet mellem skrivebordene. Det giver en god beskyttelse mod indkig, absorberer støj og skaber et bedre arbejdsmiljø. Stofbeklædte skærme kan også bruges som personlige opslagstavler.


Indret gode mødesteder, hvor medarbejderne kan mødes på en afslappet og naturlig måde. Det lægger op til øget kreativitet, nye idéer og nye perspektiver. Invester i et loungeområde med bekvemme sofaer og lænestole, hvor medarbejderne kan hygge og slappe af. Placer printere, kaffemaskiner, beholdere til genbrugspapir m.v. på fællesarealer for at fremme spontane møder og bevægelse i løbet af dagen.

 

Gør lokalet personligt og behageligt med fotografier, personlige nipsting, sjove gadgets eller planter. Det gør arbejdspladsen sjovere og kan give dig ekstra ro og energi.
 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik