Fremtidens kontor

Formålet og fordelene med fremtidens kontor

Er der mange på din arbejdsplads, der arbejder hjemmefra lige nu? Og er der mange tomme skriveborde på kontoret? Så er det tid til at fjerne skrivebordene og skabe plads til kreative samarbejdsområder.
Efterhånden som restriktionerne lempes, vender landets arbejdspladser også tilbage til normalen. Eller gør de? Meget tyder på, at det, som vi før pandemien oplevede som "normalt", ikke længere er det. I stedet vil vi se en ny type kontorer og mere fleksibelt arbejde. Det vil sige en kombination af hjemmearbejde og kontorarbejde.

Fordelene ved denne type hybridarbejde er mange. Frem for alt giver det medarbejderne større fleksibilitet og kontrol over deres tid, hvilket gør livet lettere for mange. Og da arbejdet ikke længere behøver at være geografisk bundet, øger det også dine chancer som arbejdsgiver for at finde folk med de rette kompetencer til din virksomhed. Men når man vælger at arbejde på afstand, øges kravene til den almindelige arbejdsplads også. Der skal være en værdi i at komme på kontoret.
En måde at gøre kontoret mere attraktivt på er at fokusere på det, som medarbejderne opfatter som ulemper eller mangler ved hjemmearbejde. For eksempel den manglende sociale interaktion, som mange ser som den største ulempe ved at arbejde hjemmefra. Ikke kun for fællesskabet, men også for kreativiteten. Bare det at komme til og fra kontoret giver nye indtryk, der inspirerer. Og når de først er der, er det ofte lettere at udveksle idéer og få feedback på et personligt møde end via telefon eller videoopkald.
Hvis du tør udfordre ideen om, hvordan et kontor "bør" se ud, er mulighederne uendelige!
Det kan være en god idé at indrette arbejdspladsen på en måde, der fremmer social interaktion og kreativitet. Samtidig er det vigtigt at huske, at alle mennesker på en arbejdsplads har forskellige behov og ønsker. Nogle mennesker kan ikke sidde i åbne kontorer og har brug for mere isolerede steder, hvor de kan arbejde uforstyrret. For andre er det vigtigt at kunne skifte mellem et skrivebord og en behagelig lænestol. Hvis du tør udfordre idéen om, hvordan et kontor "bør" se ud, er mulighederne uendelige! Hvis du vil have hjælp til at designe fremtidens kontor, kan du kontakte vores indretningseksperter.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik