En klassiker, der giver omklædningsrummet et løft

Vores egenproducerede Classic-serie er indbegrebet af, hvordan omklædningsskabe i et omklædningsrum skal se ud. Da seriens robuste metalskabe kan fås i en række forskellige varianter, størrelser og farver, passer de lige godt på arbejdspladser og skoler såvel som i svømmehaller, fitnesscentre, sportshaller og spafaciliteter. Denne brede anvendelse er også karakteristisk for en ægte klassiker: Den er altid populær.

 

En serie, der er let at variere
Skal du indrette et omklædningsrum? Perfekt, så har du mulighed for at skabe et ensartet miljø med produkter fra vores fleksible Classic-serie. Afhængigt af smag og behov kan du vælge højskabe med eller uden skråt tag, pladsbesparende Z-skabe eller smårumsskabe i tre størrelser. Da modulbredden kan varieres fra to til fire skabe, kan du nemt udfylde og udnytte gulvpladsen maksimalt. Eftersom Classic fremstilles på vores egen fabrik i Slovakiet, kan du også komme med specielle ønsker, når det gælder farve og indretning.

 

Hvordan går du til værks?
Tag udgangspunkt i rummets størrelse og antallet af personer, der skal være plads til på samme tid. Er pladsen begrænset, kan Z-skabe være en mulighed, da du dermed får to skabe i fuld højde på ét skabs plads. Derefter gælder det størrelsen på det, der skal opbevares. Er der brug for plads til omfangsrigt arbejdsudstyr, hockeystave eller ketsjere? Eller er det nok med plads til taske, jakke og sko – eller blot nøgler og pung? Du bør også gøre dig nogle tanker om grundplanen. Med vores værdi- og smårumsskabe i nærheden af indgangen undgår du unødig trængsel i selve omklædningsområdet, samtidig med at de, der kun skal låse deres værdigenstande inde, ikke optager et helt skab.

 

Som lavet til socialt samvær
Hvert Classic-skab leveres komplet med ben eller sokkel, der løfter skabet lidt op og gør rengøringen lettere. Vælger du benstel med bænk får du et kærkomment hvil til trætte ben. Det vil også give brugerne af skabene mulighed for socialt samvær, hvor de kan sidde og tale om resultatet af dagens dont (arbejdsopgaver, kamp, træning og lignende). Ved at kombinere de rigtige skabe med det rigtige tilbehør får du en opbevaringsløsning, der vil blive meget værdsat af brugerne.

 

En meget robust konstruktion
Skabene er fremstillet af metal, som er bukket på en særlig måde for at gøre konstruktionen ekstra stabil. Andre smarte detaljer er gummilisterne, der giver en stille dørlukning og ventilationshuller i kabinettets bund og overkant, der afleder fugt. Kabinetterne er pulverlakeret i en diskret grå farve og matchet med blå, sorte eller grå døre. Ønsker du andre farver og andet indretningstilbehør, er det blot at sige det – vi kan producere skabene, lige som du vil have dem.

 

Du bestemmer sikkerhedsniveauet
Classic-serien leverer høj kvalitet og giver sikker opbevaring de steder, hvor folk skifter tøj eller har brug for at låse deres personlige ejendele inde. Afhængigt af miljø og behov bestemmer du selv, hvilken type lås, der kræves, også der har vi mange varianter at tilbyde: Alt fra enkle hængelåse til avancerede kombinationslåse. Men først skal du naturligvis beslutte, om omklædningsrummet trænger til et løft – i så fald er Classic et sikkert valg.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik