Leverandør for Danmarks længste værksted

Leverandør for Danmarks længste værksted

VIKINGBUS er Danmarks største busselskab med 12 afdelinger i hele Danmark. De har valgt AJ Produkter som leverandør af både kontormøbler og lagermateriel, da det letter deres arbejdsgang betydeligt.  

AJ Produkter som eneste leverandør

Danmarks længste autoværksted er 92 meter langt. Det findes i bygningerne hos VIKINGBUS i Hvidovre, hvor hele stueetagen fungerer som værksted for virksomhedens flåde af busser. Første sal er indrettet med kontorer, og med 2.000 ansatte er det Danmarks største busselskab.   
 
VIKINGBUS har i en årrække været i vækst med et løbende behov for at udvide med nye møbler - både til deres kontorer og værksteder. De har valgt AJ Produkter som deres eneste leverandør, fordi de her kan finde alt, hvad de behøver, det samme sted, fortæller Brian Thrige. Han er projektleder og indkøber hos VIKINGBUS og har jævnligt kontakt med AJ Produkter.  
Brian Thrige, projektleder og indkøber hos VIKINGBUS

Bestiller nye møbler på ugentlig basis


“Jeg bestiller nye møbler på ugentlig basis - det kan være hæve sænkeborde, kontorstole til vores kontorer eller nye møbler til vores møde- og konferencefaciliteter. Det kan også være, vi mangler nye palleløftere til værkstedet,” siger han og fremhæver det praktiske aspekt i, at han kan få alt, hvad han skal bruge fra AJ Produkters katalog.  
 
“Jeg har fx lige købt 30 nye skriveborde til vores hovedafdeling og reoler til værkstedet, og det letter i høj grad både arbejdet for mig og vores bogholderi, at vi kun har en enkelt leverandør. Det har altid virket helt optimalt,” fortæller Brian Thrige.
Skrivebord og kontorstol hos VIKINGBUS

Guider via FaceTime 

Brian Thrige har arbejdet hos VIKINGBUS i to år, hvor han har samarbejdet med AJ Produkter, som han er meget tilfreds med. Han fremhæver især serviceniveauet hos AJ Produkter, der er med til at spare tid hos VIKINGBUS og dermed også skærper deres daglige arbejdsgang.    
 
"Hvis der opstår et problem med et af de produkter, vi har købt, beder AJ Produkters kundeservice mig ofte om at bruge FaceTime. På den måde kan de guide mig gennem eventuelle problemer og finde en løsning med det samme," siger han. Og hvis problemet ikke kan løses over telefonen, oplever han en stor fleksibilitet hos AJ Produkter.

"Hvis et problem ikke kan løses via FaceTime, er der altid fuld reklamationsret uden nogen problemer. Det giver os en ekstra sikkerhed og tryghed i vores samarbejde," siger han og understreger, at tillid og pålidelighed er afgørende for VIKINGBUS, da det sikrer en kontinuerlig og ubesværet drift, både i kontorafdelingen og på værkstedet. Og den leverer AJ Produkter.  
 
“AJ Produkter leverer kvalitetsprodukter, og den ekstraordinære kundeservice gør dem til en stabil samarbejdspartner, man altid kan regne med,” siger projektleder, Brian Thrige. 
Lagereoler fra AJ Produkter hos VIKINGBUS
Lagereoler og lagerskabe fra AJ Produkter hos VIKINGBUS