Bedre rammer om undervisningen på Gladsaxe Privatskole

Bedre rammer om undervisningen på Gladsaxe Privatskole

AJ Produkter har hjulpet Gladsaxe Privatskole med at skabe mere ro i undervisningen - og på lærerværelset 
Rune Norman Svendsen, skoleleder, Gladsaxe Privatskole

“Det betyder utroligt meget for os, at AJ Produkter har doneret en lang række møbler til skolen. Det forbedrer rammerne omkring undervisningen, og det skaber et bedre læringsmiljø for børnene.”

Det fortæller Rune Norman Svendsen, der er skoleleder på Gladsaxe Privatskole. Han uddyber, hvordan det eksempelvis har skabt mere ro i klasserne, at der er kommet skabe med låger, hvor undervisningsmateriale, legetøj og alt muligt andet kan gemmes væk, når der er undervisning.  

Fra udslidte reoler til fokuserede læringsmiljøer


“Tidligere havde vi nogle udslidte reoler, hvor tingene ofte lige blev kastet ind. Det gav nogle forstyrrende rammer. Nu kan eleverne bedre fokusere på læreren,” siger han og tilføjer, at det også åbner op for nogle kreative muligheder. 
 
“I nogle klasser har vi brugt skabene som en form for rumdelere, så der bliver skabt små huler til fordybelse. Her kan eleverne trække sig tilbage, hvis de skal læse bøger eller lave andet fokuseret arbejde.”
En briks til afslapning på Gladsaxe Privatskole
Et hyggehjørne på Gladsaxe Privatskole

“Her har man virkelig lyst til at slappe af” 

Møblerne fra AJ Produkter betyder, at skolen har fået luft i budgettet, som i stedet kan bruges på undervisningsmateriale. Og det gør en kæmpe forskel, fortæller Rune Norman Svendsen.  
 
“Hos sundhedsplejersken har vi fx fået en briks, hvor børnene kan ligge og tage et hvil. Det er sådan noget, vi nok ikke havde tænkt på at anskaffe os selv, og i sidste ende kommer mange af de nye møbler børnene til gode.“ Han tilføjer dog, at lærerværelsets møblement også har fået en upgrade.  


Stilfulde møbler skaber sammenhold og forbedring

“Her er blevet installeret nogle lækre nye sæt med sofaer og stole, og det har skabt et helt nyt miljø.”Han understreger den store betydning, møblerne også har fået for det sociale liv på lærerværelset.    
 
“Her har man virkelig lyst til at slappe af og hygge med kollegaerne, når man ikke har undervisning. De stilrene møbler skaber mere plads på lærerværelset, og det har gjort rummet meget mere lyst og præsentabelt,” siger han. 
 
“Efter at have fået samlet møblerne og fået dem på plads, kan vi se en klar forbedring af de lokaler, vi alle sammen færdes i til daglig. Det er jeg rigtig glad for, da det er vores opgave at give eleverne nogle trygge og omsorgsfulde rammer, hvor de bedst muligt kan udvikle sig.”
Skabe, borde og stole på Gladsaxe Privatskole
En ny sofagruppe på Gladsaxe Privatskole