En person arbejder på AJ Produkters fabrik

Kvalitet kommer indefra – i mange tilfælde fra vores egne fabrikker

Kvalitet der kommer indefra, er et karakteristisk træk i vores sortiment, fordi næsten en tredjedel af vores produkter fremstilles på vores egne fabrikker i Polen, Slovakiet og Litauen. Det er her, vi fremstiller alt fra kontormøbler og sofaer til reoler og tøjskabe, der lever op til høje standarder for præcision og kvalitet. Alt sammen med det formål at skabe et godt arbejdsmiljø for dig og dine kolleger.

Fuld kontrol over kvaliteten

Intern produktion er en hjørnesten i vores strategi om at tilbyde kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Vi har taget en bevidst beslutning om at udvikle og fremstille nogle af vores produkter internt. Dette giver os kontrol over hele processen fra identifikation af det oprindelige behov til levering af det færdige produkt. At have hele produktionsprocessen internt gør det lettere at skabe møbler og inventar i en individuel stil og på samme tid at designe produkter, der lever op til de nuværende markedskrav.
Billede af en af AJ Produkters fabrikker

Tre fabrikker med en vigtig rolle

Vi har fremstillet produkter på vores egne fabrikker siden 1990'erne. AJ Furniture Factory i byen Redzikowo i Polen, som ligger nær Gdansk, producerer de fleste af vores træmøbler. Det er her, vores skriveborde, skabe, bogreoler og skuffeenheder er lavet sammen med vores konferenceborde og kantinemøbler. På vores anden fabrik, AJ Metal Design i Trnava, Slovakiet, fremstiller vi tøjskabe, opbevaringsskabe og reolsystemer af metalplader. Siden 2016 har vi også været medejere af den litauiske møbelproduktionsvirksomhed i Kalvarija, Litauen, som vi overtog fuldt ud i 2022. Her producerer vi møbler med fokus på tekstiler, f.eks. vores egne sofaer og lydabsorbendter. De tre fabrikker tegner sig tilsammen for næsten en tredjedel af vores produktsortiment og er rygraden i vores produktflow.
En person arbejder med stål på en stålfabrik
En person arbejder med træ ved en maskine

Produktorienterede processer

Fordi vores interne produkter er udviklet i tæt samarbejde med vores egne designere, er alle faser i produktionsprocessen designet til at passe til vores fabrikker. Hvert stykke af puslespillet er omhyggeligt planlagt og strømlinet i overensstemmelse med vores kvalitetsmål, lige fra processer, maskiner og materialestrømme til personalets ekspertise og håndværk og vores lakker og maling. Konstante kvalitetsinspektioner og løbende forbedringsforanstaltninger er en vigtig del af vores produktionsprocesser, og selvfølgelig har begge vores fabrikker ISO 9001-certificering.
Person med arbejdshandsker producerer møbler ved en maskine
En bunke stålplader ligger på række

Omhyggeligt udvalgte materialer

Vores fabrikker er udstyret med de nyeste maskiner og værktøjer, og enhver levering af materialer kontrolleres grundigt for at sikre, at den lever op til vores specifikationer. Vi vælger vores leverandører omhyggeligt på baggrund af deres evne til at levere den rigtige kvalitet til den rigtige pris og på det rigtige tidspunkt. Derudover skal de følge vores adfærdskodeks og overholde vores kvalitets- og miljøpolitik. Hvor det er muligt, vælger vi desuden altid vedvarende og genanvendte materialer. Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed.
Tre forskellige billeder af personer der bruger møbler fra AJ Produkter

Kvalitetstid på arbejdet

At have vores egne fabrikker giver os ikke kun fuld kontrol over vores eget produktsortiment, det gør os også bedre til at indkøbe produkter, fordi vi forstår fremstillingsprocessen og ved, hvilke krav vores leverandører skal opfylde. 
Resultatet: En bred vifte af produkter, der giver dig og dine kolleger kvalitetstid på arbejdet.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik