Sådan skaber du en indretning, der tåler at blive brugt

Der er mange grunde til at vælge produkter fra vores sortiment, når du ønsker at forbedre din arbejdsplads. Gode priser, et bredt udvalg og hurtig levering er nogle af dem - en anden er vores fokus på kvalitet, der sikrer, at vores produkter gør deres arbejde år efter år. Du kan læse om, hvordan vi skaber produkter, der tåler at blive brugt her.

Design der løser hverdagens problemer

Vores mål er at levere møbler og udstyr, der forbedrer arbejdsmiljøet. En af de måder, vi opnår dette på, er gennem vores egen designafdeling, som hjælper os med at skabe kvalitetsprodukter, der opfylder dine behov.

Produktion på vores to egne fabrikker

At have vores egne fabrikker er en stor fordel i produktudviklingen, men også i vareflowet, hvor de tegner sig for 1/3 af vores sortiment. Desuden bidrager de til kvalitetsniveauet, da vi selv kontrollerer produktionen.

Et komplet indretningsforslag

Vil du gerne se praktiske eksempler på, hvordan vi hjælper virksomheder med at forbedre deres arbejdsmiljø? Se, hvad vores projekteksperter har gjort for Airshoppen og Beslag Design.
Ingen produkter, ikke engang vores egne, kommer let igennem nåleøjet for at blive en del af vore sortiment.
Jan Bengtsson, kvalitetsansvarlig hos AJ Produkter

Løbende kvalitetskontrol

Ingen produkter tilføjes til sortimentet uden forudgående godkendelse fra vores kvalitetsafdeling. Opfølgninger og løbende kontroller sikrer, at produkterne opfylder vores krav, også over tid.

Produkter med varig værdi

Vi ønsker at tilbyde produkter med varig værdi. Det er derfor, at vi aktivt er på trendspotting efter alt, der gør jobbet lidt bedre, mest i det store billede: fordi tendenser kan ændre sig, men en funktion er livslang.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik