Vores kvalitetsarbejde holder aldrig pause

Vores kvalitetsarbejde holder aldrig pause

Kvalitetsbevidsthed løber som en rød tråd gennem hele vores forretning. Vi er bevidste om, at der er en person bag hver ordre og at hver enkelt levering tæller og vurderes. Derfor arbejder vi efter en streng protokol med løbende kvalitetskontrol, som sikrer, at hvert eneste produkt i vores sortiment overholder hvad vi lover. Alt sammen for at vi stol kan sige, at vi har gode produkter – hvilket hjælper dig med at få kvalitetstid på arbejdet. 

Produkter du kan stole på - år efter år

Vores koncern er grundlagt på ideen om at hjælpe folk med at føle sig godt tilpas på arbejdet, ved at tilbyde møbler og udstyr til forskellige arbejdssituationer. Derfor vil vi selvfølgelig gerne have, at du som kunde stoler på vores produkter. Hvert enkelt produkt vi tilbyder, skal kunne tåle at blive brugt over tid og skal give dig de funktioner og den bekvemmelighed du ønsker - år efter år. Derfor har vi en plan der hjælper med sikre et højt og ensartet kvalitetsniveau i hele sortimentet. 

Samme høje krav til hele sortimentet

Vi er selv ansvarlige for både design og fremstilling af knap en tredjedel af vores sortiment, resten kommer hovedsageligt fra producenter i Sverige eller andre steder i Europa. Men uanset oprindelse skal hvert nyt produkt gå gennem vores nåleøje, da vores kvalitetsafdeling skal godkende alt, der skal inkluderes i sortimentet. De fleste nye produkter bliver testet af uafhængige testinstitutter, inden de kommer på lager hos os – enten gennem os eller vores leverandører. Ved egen produktion af produkter, følger vi vores designproces (læs mere her), indtil produktet er godkendt og klar. 

Kvalitetskontrol af nye produkter

Så hvad kigger vi på for at sikre kvaliteten af et nyt produkt? Vi vurderer altid ud fra et helhedsperspektiv og kigger altid både på produktets funktioner og dets indre og ydre egenskaber, såsom overfladefinish, holdbarhed, sikkerhed og stabilitet. Desuden kontrolleres emballagens evne til at beskytte produktet, klarheden i installationsinstruktionerne, om produktet er let at samle, og om det er mærket med de korrekte symboler (Svanemærkning, CE-mærkning osv.). Først når hver del er OK, får produktet sin godkendelse.

Kontrol af vores eksisterende sortiment

Hvert eneste produkt i vores sortiment har gennemgået en grundig kvalitetskontrol, hvor det er blevet endeligt godkendt, men det betyder ikke, at vores stræben efter perfektion afsluttes her. For at opretholde et højt kvalitetsniveau i det eksisterende sortiment, overvåger vi hele tiden vores kunders respons. Ved at følge op på eventuelle reklamationer dagligt, kan vi lede efter fejkilder og hurtigt rette op på dem. Var der en defekt i produktet, en fejl i leveringen eller en transportskade? Eller benyttede kunden sin ret til åbent køb? Når vi ved dette, kan vi handle ud fra vores viden – ved at kompensere kunden og påpege en mulig mangel for producenten. Vores stræben efter kvalitet er aldrig sat på pause.

Et løbende forbedringsarbejde

Vi er certificeret i henhold til ISO 9001 og arbejder i processer der sikrer en høj kvalitet i alle faser af vores forretning. Som en del af det løbende forbedringsarbejde gennemgår vi også løbende vores leverandørers varer og ydelser i vores sortiment. Evalueringen baseres på leverandørens samarbejdsvilje, leveringssikkerhed og deres evne til at oprette en ensartet og høj kvalitet. Fordi kun det bedste er godt nok for vores kunder. 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik