Fra vision til virkelighed med AJ Produkter

For mange virksomheder er kontoret meget mere end bare et sted at arbejde. Det skal også være et funktionelt og inspirerende miljø, der bidrager til effektivitet, afspejler virksomhedens identitet og tiltrækker medarbejdere. AJ Produkter er eksperter i at udvikle interiørløsninger, der opfylder dette.


Hvad er et godt kontormiljø? Svaret afhænger helt af den pågældende virksomhed og dens aktiviteter, visioner og medarbejderbehov. Men noget, der står klart er, at flere og flere virksomheder ser en gennemtænkt kontorindretning som en vigtig ingrediens i opskriften på succes. Her kan AJ Produkter hjælpe med at gøre kontoret til et sted, hvor mennesker trives og opnår deres fulde potentiale.


– Vores store styrke er vores personlige service og at vi altid finder en løsning sammen med kunden. Vi er meget fleksible som organisation og er hurtige til at køre ud og besøge potentielle kunder og lave en behovsanalyse, fortæller David Hassel, projektsælger hos AJ Produkter.


Trin for trin til et behovstilpasset kontor
Projektsælgerne har en vigtig ledende rolle i hele processen fra idé til det færdige kontor. Sammen med kunden begynder hvert nyt indretningsprojekt med en grundig analyse af behov, ønsker og forhold. Dette er udgangspunktet for at skabe et optimalt miljø, der fremmer kreativitet og produktivitet og er tilpasset efter arbejdsmetoder og -opgaver.

Hvor mange skriveborde er der plads til uden at det føles overfyldt? Hvordan løser vi et højt støjniveau bedst muligt? Hvordan får vi det rigtige udtryk frem? Spørgsmålene er ofte mange. Et indretningsforslag i 3D-miljø giver et klart billede af slutresultatet og illustrerer, hvor lokalerne kan udnyttes maksimalt.


– Mange kunder tænker kun her og nu, når de skal indrette deres lokaler – vi tænker altid et skridt videre. Indretningen skal være langsigtet, men samtidig tilpasningsvenlig, siger David og fortsætter:


– Vi tilbyder en kombination af det æstetiske og det funktionelle. Vi er dygtige til farve og form, men lægger også stor vægt på de funktionelle dele såsom ergonomi og fleksibilitet.
Indretning, der styrker virksomhedens brand

 

Interiør, der styrker mærket
Ved store indretningsprojekter får David og hans kolleger hjælp af Per Essley, indretningsarkitekt hos AJ Produkter. Teamet udarbejder forslag, finder inspiration og udveksler idéer for at finde den bedste indretningsløsning. Per sætter et personligt præg på miljøerne og præsenterer forslag til produkter, farve og form – altid med kundens ønsker i centrum.


Interiøret er et effektivt middel til at udtrykke og styrke virksomhedens brand og identitet på – både internt og eksternt:


– Funktionen er en indlysende del af kontormiljøet, men også æstetikken. Et attraktivt kontor er en måde, hvorpå du kan afspejle, hvem du er som virksomhed og tiltrække de rigtige medarbejdere. Når vi indretter et kontormiljø, tager vi altid udgangspunkt i virksomhedens brand – hvem de er, hvor de arbejder og hvordan rummet skal bruges, forklarer Per.
 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik