Godt design er så meget mere end overflade – især funktion

Godt design er så meget mere end overflade – især funktion

Mange sætter lighedstegn mellem design og et flot udseende. AJ Produkters egne industrielle designere Cecilia Stööp og Sebastian Dell Uva har en anden mening:
– Godt design handler først og fremmest om funktion, er de helt enige om. Et flot udseende er ikke noget værd, hvis der ikke er noget indhold bagved, der giver brugeren merværdi.

 

Løsninger til hverdagsproblemer
Udgangspunktet for nye designprojekter er altid et behov eller en mangel, der skal løses. I første omgang udføres en grundig research, der ofte omfatter arbejdspladsbesøg, dels for selv at opleve, hvad der ikke virker og dels for at tale med brugerne. Derefter begynder arbejdet med at udvikle et funktionelt produkt, der opfylder de ønskede behov og gør hverdagen lidt lettere for slutbrugerne.

 

Et arbejde med langsigtet mål
For at kunne fremstille produkter, der er relevante både i dag og i morgen, er det vigtigt at være ajour med, hvad der sker i omverdenen. Derfor følger vores designere konstant udviklingen i de segmenter, hvor AJ Produkter er aktiv. Da målet er at skabe produkter med varig værdi, fokuseres der primært på de store linjer i de forskellige trends. For moden skifter, men en funktion er livslang.

 

Produktion i Sverige og Europa
Designafdelingen har normalt flere projekter kørende på samme tid. Størstedelen af udviklingsarbejdet sker i tæt samarbejde med vores egne produktionsenheder i Polen og Slovakiet, og nogle gange med svenske leverandører. Det vigtige er, at vi har kontrol over hele processen og altid fokuserer på brugernes behov. Så får vi den kvalitet, vi ønsker.

 

Red Dot Design Award viser ambitionsniveauet
Skabskollektionen Create viser, hvor godt det kan være, når AJ Produkter fører et projekt hele vejen igennem. Serien er designet af vores egen designafdeling og vandt i 2015 den prestigefyldte Red Dot Design Award i kategorien Produktdesign. Udover at bringe meget glæde, giver prisen os også noget at stræbe efter i hvert nyt projekt.

 

AJ Produkters vision er at skabe bedre arbejdspladser for alle. Vi ønsker ikke kun at opfylde behov, men vil gerne tilbyde produkter med unikke fordele. Derfor udvikler vores designafdeling smarte løsninger til alle dele af sortimentet, fra kontor- og skolemøbler til inventar til omklædningsrum, lager og industri.

 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik