Kongelig medalje tildelt AJ Produkters grundlægger

Anders Johansson, administrerende direktør og grundlægger af AJ Produkter, er blevet tildelt Kungliga Patriotiska Sällskapets Näringslivs medalje. Medaljen er selskabets udmærkelse for vellykket iværksætteri. Den blev overrakt af kronprinsesse Victoria, ved en ceremoni på Riddarhuset i Stockholm den 25. April 2017.


Kungliga Patriotiska Sällskapet uddeler årligt Näringslivsmedaljer til Sveriges mest succesrige entreprenører for at ære medaljetagerne og inspirere andre. AJ Produkters administrerende direktør og grundlægger Anders Johansson er en af de syv entreprenører, der har fået tildelt Näringslivsmedaljen 2017. Fælles for medaljetagerne er, at de har opbygget en succesfuld forretning og bidraget til udviklingen af svensk erhvervsliv.

 

– Jeg er meget glad for medaljen. Al fejring af iværksætteri er positivt. At opbygge en succesfuld virksomhed sker ikke af sig selv og vores dygtige medarbejdere har en stor andel i, at vi er, hvor vi er i dag, siger Anders Johansson.

 

Kungliga Patriotiska Sällskapet har støttet udviklingen af svensk erhvervsliv i mere end 250 år. Hvert år uddeler selskabet Näringslivsmedaljen til op til ti entreprenører. Medaljevinderne skal helt eller delvist eje virksomheden og valget er blandt andet baseret på lønsomhed, innovation, værdiskabelse og beskæftigelse.

 

AJ Produkter har mere end 40 års erfaring i at levere inventar og produkter til forskellige typer arbejdspladser. Vi er repræsenteret i 19 lande i Europa og en stor del af vores sortiment fremstilles på vores selvejede fabrikker. Hos os finder du altid overraskende meget til kontor, skole, lager og industri. Vi tilbyder førsteklasses produkter og smarte løsninger designet til at tilgodese dine ønsker og behov – alt sammen for at skabe en bedre arbejdsplads.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik