Kunstige planter

Kunstige planter

Indretning med kunstige planter er en nem og billig måde at lysne op i indretningen. Men vidste du, at grønne planter, virkelige såvel som kunstige, bidrager til et lavere stress niveau? Vi bruger det meste af dagen på vores arbejdspladser, og planter har vist sig at gøre en stor forskel for både vores komfort og vores resultater. Her forklarer vi, hvordan grønne planter påvirker os, og giver dig nogle gode tips til rengøring og vedligeholdelse af dine kunstige planter.

Der er mange grunde til, at kunstige planter er et godt valg til arbejdspladsen. De er duftfrie og allergivenlige. Kunstige planter falmer heller ikke eller mister farven, derfor ser de godt ud i mange år.

Planter nedsætter vores stressniveau

Planter kan reducere stressniveauet. Research viser at planter i indendørsmiljøer påvirker os positivt og øger tilfredsheden med vores job og vores kreativitet.

Et studie fra Washington State University viser, at folk, der arbejder i grønne kontorer har lavere blodtryk og mindre stress end folk, der arbejder steder med mangel på planter. Det er dog ikke kun planter indendørs, der påvirker os. I følge et svensk studie har ansatte uden et vindue, meget mere irritation end ansatte med et vindue, der har udsigt til noget grønt.

Pleje til kunstige planter

Kunstige planter er bæredygtige, holdbare og relativt vedligeholdelsesfrie. Kunstige planter behøver ikke dagslys eller specielt lys, hvilket betyder, at de kan placeres overalt i rummet, i modsætning til andre planter.

Med et par enkle tips, kan du hurtigt opfriske dine planter. Brug en føntørre på lavt niveau og lav varme til at føntørre planterne en gang om ugen for at forhindre støv og snavs. Sprøjt planten med vand - evt. blandet med lidt sæbe - og lad den lufttørre. Hvis mere grundig rengøring er nødvendig, kan planterne skylles i bruseren og lufttørre. Undgå rengøring af planterne med en højtryksrenser, da dette kan få bladene til at knække eller blive beskadiget.

 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbudVær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik