Spar plads med effektiv og pladsbesparende kontorindretning

Spar plads med effektiv og pladsbesparende kontorindretning

Et velorganiseret kontor gør meget for både trivsel og effektivitet. Ved hjælp af møbler med fleksible funktioner, kan du optimere dine lokaler og skabe mere plads på kontoret. Få mest muligt ud af gulvarealet med pladsbesparende kontorinventar. Her er fem ting at overveje:

 

1. Vælg smarte døre

Store, pladskrævende døre, der åbner udad, kan tage meget unødig plads. Jalousiskabe eller opbevaringsskabe med skydedøre tager minimalt med plads og gør det muligt f.eks. at lade skabet stå åbent, når der er behov for det. Skabene er særligt velegnede på kontorer, hvor der håndteres store mængder papir eller ringbind. Kombinér forskellige opbevaringsmøbler eller komplementér åbne reoler med lukkede løsninger.

 

2. Udnyt vægpladsen

Glem ikke væghængt opbevaring når du møblerer. Væghængte møbler eller hylder giver praktisk opbevaring uden at stjæle værdifuld gulvplads og passer derfor særligt godt i rum, hvor pladsen er trang. Sæt hylder og rum op til vigtige papirer og dokumenter, som skal være let tilgængelige. Møblér med væghængte opbevaringsskabe eller hvorfor ikke montere praktiske kroge, så kontortilbehør og andre småting kan komme op at hænge? Pladsen over døråbningerne overses ofte, men måske er der plads til en eller flere hylder oven over dørene?

 

3. Organisér skrivebordspladsen

Skrivebordet bliver let et samlingssted for papir, kuglepenne og andre småting. Ved at indrette skrivebordet med brevbakker, penneholdere og andet praktisk tilbehør kan du hurtigt og nemt skabe en behagelig og funktionel arbejdsplads. Hav kun det fremme, som rent faktisk bruges og opbevar resten i et skuffe- eller sideskab. Et mobilt skuffeskab er let at flytte rundt og kan skubbes ind under skrivebordet, når det ikke bruges. Du kan også anvende en CPU-holder til din computer, så den ikke optager unødig plads på skrivebordet eller står i vejen på gulvet.

 

4. Byg opbevaring i højden

Reoler, der kan tilbygges i højden, er en optimal, pladsbesparende løsning på kontoret. Hvis du har trangt med plads, kan du spare gulvplads ved at bygge i højden, så loftshøjden udnyttes. Udnyt lokalet maksimalt ved at bygge fra gulv til loft og stil det, som du sjældent bruger, højest oppe på reolen.

 

5. Sammenklappelige borde til stående møder

Har du brug for praktisk plads til møder, men ikke behov for et stort, pladskrævende konferencebord? Prøv stående, aktive møder. Ståborde rundt omkring i lokalet gør det nemt at stille sig sammen med kollegerne og få en kop kaffe eller diskutere det seneste arbejdsprojekt. Derved er der ikke behov for et separat mødelokale og møblerne kan let klappes sammen, når de ikke er i brug. Væghængte whiteboard- og opslagstavler gør det nemt at notere det stående mødes beslutninger og idéer.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik