Aluminium trappestige

Skal man udføre opgaver meget højt oppe har man brug for en rigtig stige, men er der tale om projekter i få meters højde, kan en trappestige være en bedre løsning. En trappestige er en særlig form for stige, som står på fire ben, har brede trin og en platform øverst, hvor man kan stå stabilt og eksempelvis male, hænge gardiner op, beskære et træ eller prøve at lokke sin kat ned.
En trappestige er særdeles anvendelig både i hjemmet, institutionen, butikken og på kontoret, ja faktisk de fleste steder, for næsten uanset sted kan det være nødvendigt at skulle ordne eller nå noget i en højde, hvor man er nødt til at stå på noget.
En trappestige er som oftest fremstillet i aluminium, og her er der tale om et materiale som er både let og rustfrit. Netop det, at trappestigen ikke vejer meget, kan være meget værd, når man skal bære den hen, hvor opgaven skal udføres eller tage den ind og ud af bilen.

Trappestige i træ

Man kan dog også overveje en trappestige i træ. Trappestiger i træ er velegnede til indendørs brug og kan være en mulighed, hvis stigen skal stå fremme til for eksempel at komme op på en hems eller få fat i de øverste bøger i bogreolen, for en trappestige i træ et smukt møbel, man godt kan være bekendt at have stående fremme.
Til de udendørs opgaver er en trappestige i aluminium mere oplagt, da fugt og snavs ikke i samme grad påvirker dette materiale. Sætter man en trappestige i træ på jorden vil den hurtig blive jordslået og grim, og desuden kan man risikere at glide på trinene, hvis de er våde.

Lille trappestige

Trappestiger findes i flere størrelser, og til nogle opgaver kan en lille trappestige med 1 trin være tilstrækkeligt. Trappestiger findes dog også med helt op til 12 trin, men mange opgaver vil kunne udføres fra en 6 trins trappestige eller måske 5 eller 8 trin.
Skal man arbejde på meget lidt plads, kan det være nødvendigt med en smal trappestige, mens man i andre tilfælde kan bruge en trappestige i standardbredde.
Hos AJ Produkter har vi flere forskellige modeller af trappestiger. Se vores udvalg her på siderne og bestil din nye trappestige allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål til stigerne eller andre af vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe