Ny

Mobilt værktøjspanel

1060x1830 mm, blå

Art. nr.: 206280
  • Dobbeltsidet
  • Nem at flytte
  • Praktisk værktøjsopbevaring
Bredde (mm)
Farve tavle: Blå
3.420,-
ekskl. moms
Indlæser leveringstid...
7 års garanti

Produktinformation

Dobbeltsidet, mobil værktøjstavle med stabil konstruktion. Forsynet med håndtag og fire drejehjul, hvoraf de to har bremse. Kroge og holdere sælges separat.
Skab overskuelighed og orden på værktøj og redskaber med denne smarte, mobile værktøjstavle. Den giver dig et godt overblik og let adgang til det, du har brug for. Desuden er den meget fleksibel og tilpasningsvenlig, og du kan komplementere den med en række forskellige kroge og holdere for at skabe en løsning, der passer til dine behov. Det er nemt og hurtigt at montere, fjerne og omrokere krogene og holderne på den perforerede overflade.

Værktøjstavlen har en stabil stålkonstruktion. Den er forsynet med fire drejehjul, så du let kan flytte den rundt og anvende den der, hvor der i øjeblikket er brug for den. To af hjulene er forsynet med bremse for at forhindre tavlen i at flytte sig, når du anvender den. Den har et trækhåndtag i hver side, der gør den ekstra let at flytte. Da der er mulighed for ophængning på begge sider, tilbyder den rigtig meget opbevaringsplads. Samtidig har den et pladsbesparende design, og når du ikke anvender den, kan du skubbe den tæt ind til væggen, så den ikke står i vejen.

Dokumenter

Produktspecifikationer