Östra Karup Børnehave

Östra Karup Børnehave

Ved foden af Hallandsåsen findes Östra Karup Børnehave, der rummer omkring 70 børn og deres dedikerede pædagoger. Som en spritny børnehave, der blev afsluttet i maj af totalentreprenøren NCC Construction Sverige AB, er bygningen nu udstyret med AJ's imponerende udvalg af skabe og bænke, der pryder de smukke nye lokaler.

Fleksible Møbler til børnehaven

Östra Karup Børnehave, der strækker sig over 1092 kvadratmeter, er opdelt i fem afdelinger, inklusive et rummeligt køkkenområde, og er desuden designet til at kunne rumme en sjette afdeling. Bygningen blev færdiggjort i maj 2012 med arkitektur af Tengbom og indkøb af inventar varetaget af bygningsingeniør Katarina Carlsson.

"Når det kommer til møblerne, ønskede vores bygherre, Båstad Kommune, en fleksibel løsning, og vi fandt, at AJ Produkter havde det komplette sortiment til institutioner, som vi havde brug for. Vi var imponerede over deres evne til at levere præcis det, vi søgte efter."




Et komplet sortiment

AJ Produkter tilbyder et bredt udvalg af skabe, herunder omklædningsskabe, smårumsskabe og elevskabe, der kan tilpasses til individuelle behov. I børnehaven var der behov for tøj- og skostativer til børnenes tøj og tasker, samt bænke, der kunne integreres med reolerne. Personalet havde brug for reoler og skabe til alle fem afdelinger. Katarina Carlsson udtaler: "Valget og bestillingen af de nødvendige møbler fra AJ Produkter var en let proces. Vi fik et godt produkt, der opfyldte kundens krav, til en god pris, med hurtig levering og uden besvær."

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik