Først med Svanemærkede skolemøbler

Miljøet i skoler og institutioner er et varmt emne. Vores børn udsættes for kemikalier og giftige stoffer både hjemme og i deres skole- og institutionsmiljø. Derfor har AJ Produkter, som den første leverandør på markedet, lanceret en hel serie Svanemærkede møbler til institutioner og skoler.

 

Forskning viser, at børn og unge i skoler og institutioner udsættes for omtrent samme kemikalier og giftstoffer som derhjemme, men ofte i større udstrækning. EU har derfor vedtaget en række punkter, som er vigtige for at skabe en giftfri skole og institution, med det formål at vores børn skal vokse op i et sundt miljø uden farlige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer.

 

Nøje kontrolleret – fra skov til genvinding
Hos AJ Produkter har vi en klar miljøprofil og engagerer os gerne i at gøre noget godt for vores børn. Det har bl.a. resulteret i en serie miljømærkede møbler, hvor hele kæden, fra skov til det færdige produkt og genvinding, har gennemgået en grundig kontrol. Selv lim og maling er blevet kontrolleret.
Og da vi ønsker at være det naturlige valg for miljøbevidste kunder, valgte vi at mærke vores møbler med Svanen – fordi det er den mærkning på markedet, der stiller de strengeste krav.

 

Produkter med mindst miljøbelastning
Svanen er et officielt, nordisk miljømærke, der udvikler kriterier ud fra et livscyklusperspektiv. Mærkningen bedømmer råmaterialer, kemikalieanvendelse, udslip til luft, vand og grund samt energi- og ressourceanvendelse. Svanemærkede møbler er af høj kvalitet, testet for holdbarhed og tilhører de mindst miljøbelastende på markedet. Mærkningen står desuden som garant for, at produkterne bliver gennemgået nøje af en tredjepart og hjælper dermed kunden med at vælge det rigtige.

 

Godt for børnene, miljøet og fremtiden
Vores miljømærkede kollektion er vores måde at bidrage til en giftfri fremtid på. Serien omfatter tøj- og skoopbevaring, skuffeskabe, reoler og garderobeindretning – alt sammen produceret med miljøet i tankerne. Møblerne opfylder Svanens strenge krav til materialer, kvalitet og funktion og hele processen er omhyggeligt kontrolleret. Vi kan derfor med stolthed sige, at vores produkter er gode både for børnene og miljøet – og for fremtiden.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik