Gør affaldshåndteringen nemmere og arbejdspladsen mere miljøvenlig

Gør affaldshåndteringen nemmere og arbejdspladsen mere miljøvenlig

Mange arbejdspladser stræber efter at blive mere miljøvenlige. Et skridt på vejen er at sørge for, at din egen affaldshåndtering er velfungerende. Affaldssorteringen skal helst være enkel, tydelig og let tilgængelig for alle medarbejdere. Har du brug for hjælp? Se vores tips nedenfor.
 
1. Gør det nemt at sortere affaldet Når det er nemt at affaldssortere, er der også flere, som vælger at gøre det. Derfor er det en god idé tydeligt at vise, hvilket affald, der skal bortskaffes hvor. Afmærk affaldsbeholderen med sorteringsmærkater eller anvend affaldsbeholdere med låg i forskellige farver, som repræsenterer forskelligt affald. Kildesorteringsskabe med flere separate beholdere er et pladsbesparende alternativ, der gør det virkelig nemt at sortere sit affald.
 
2. Placér affaldsbeholderne på de rigtige steder Det er godt at placere affaldsbeholdere og sorteringsbeholdere flere steder på arbejdspladsen. Undersøg, hvor behovet er størst og placér beholderne ud fra det. I konferencelokalet er det ofte tilstrækkeligt med en almindelig papirkurv. I kantinen, på lageret eller i forbindelse med receptionen kan det være fordelagtigt med en komplet kildesorteringsstation. Stil gerne separate beholdere til papir under skrivebordet og ved kopimaskinen for at tilskynde papirgenbrug.
 
3. Vælg affaldsbeholdere med hjul Mange store affaldsbeholdere har hjul og robuste håndtag, der gør det lettere at flytte dem, når det er tid til tømning. Det gør affaldshåndteringen mere effektiv og sparer på kroppen. En anden mulighed er at vælge små affaldsbeholdere med mobile vogne.
 
4. Anvend tipcontainere Til større virksomheder kan det være en god idé at investere i robuste tipcontainere. De er perfekte til effektiv kildesortering og materialehåndtering af metal, grus, cement, træ, affald med mere. Tipcontainere er tilpasset til anvendelse med gaffeltrucks og tåler barsk håndtering. Tipcontainere i forskellige farver gør affaldssorteringen nemmere og vælg gerne en model med automatisk tipning og tømning.
 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik