Indretningen, der giver en indbydende udendørsservering

Indretningen, der giver en indbydende udendørsservering

Trendy og minimalistisk eller hyggelig i gammel stil, direkte på fliserne midt på torvet eller på en træterrasse langs en husvæg. Udseendet på din udendørsservering er dybest set underordnet og kan være placeret hvor som helst. Så længe servicen og det, der serveres, er af høj klasse og stemningen er god, dukker gæsterne op. Spørgsmålet er bare, hvordan du ved hjælp af interiøret kan give dem det lille ekstra, mens de sidder ned og indtager deres bestilling - og gøre dem så tilfredse, at de med glæde vender tilbage. Vi har svaret.

 

Masser at vælge imellem
I vores sortiment finder du alt, hvad du har brug for inden for interiørdesign for at gøre din udendørsservering behagelig og god. Alt fra individuelle stole og borde i flere forskellige modeller til færdige møbelgrupper med bord og stole. Vi tilbyder også parasoller og terrassevarmere, som bidrager med lidt ekstra komfort. Plus nogle indbydende loungesofaer at synke ned i. Hvordan ønsker du det?


Flere forskellige stole og borde
Kravspecifikationen for gode udemøbler inkluderer normalt ord som behagelige, vejrbestandige, rengøringsvenlige og lav egenvægt. Vores brede udvalg af caféstole og borde til udendørs brug opfylder alt dette.


Blandt stolene er Rio, et dejligt bekendtskab, der gør sig både ude og inde. Den vedligeholdelsesfri og UV-resistente stol er fremstillet i ét stykke og fås i fem forskellige farver: Hvid, sort, rød, orange og turkis. Kør en ensartet farve eller bland helt vildt. Aston i sort rattan har et enkelt formsprog, der gør den nem at matche med et valgfrit bord. Fås både med og uden armlæn. Naples er en moderne og stilren stol med armlæn, der giver behagelig støtte til armene. Stabelbar og let. Fås med rødt eller sort sæde og ryglæn.
Bordene fås i to forskellige udgaver, der begge giver plads til enten to eller fire spisegæster. Samtlige borde er fremstillet af slidstærke og rengøringsvenlige materialer såsom forkromet aluminium, Aintwood eller slagfast plast. Vores borde er også kendetegnet ved lav egenvægt, så de let kan rykkes sammen eller flyttes hver for sig – eller væk, når det er tid til rengøring.


Komfortable loungemøbler
Hvor placerer du gæster, der ikke skal spise, men bare vil sidde ned og hygge sig, mens de drikker noget godt? Eller dem, der vil samles et stykke tid før eller efter middagen? I begge tilfælde ønsker de utvivlsomt at sidde blødt og behageligt. Så er det heldigt, at du kan tilbyde dem det – ved hjælp af vores store, komfortable loungesofaer.


Effektive terrassevarmere
Når skumringen falder på, gør en terrassevarmer underværker for gæsternes velbefindende. Vores terrassevarmere er drevet af miljøvenlig teknologi og er en sikker og fleksibel varmeløsning af højeste kvalitet og ydeevne. Tilslut blot stikket, så har du varme på et øjeblik – og tilfredse gæster, der gerne bliver siddende lidt længere. Fås med to forskellige effekter: 1.400 og 2.000 W, der opvarmer op til 17 m².


Skyggen har også sine fordele
Vores store parasol måler hele 3 meter i diameter og skaber en stor, skyggefuld plads, der svaler gæsterne på varme dage. Parasolstangen i aluminium har en praktisk vippefunktion, der gør det let at vinkle parasollen og skærme af efter solens position. Dugen er af 100% polyester og fås i flere farver.

 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik