8 måder at nyde sommeren på, selvom du arbejder

8 måder at nyde sommeren på, selvom du arbejder

Arbejder du fuld tid hen over sommeren? Er du bange for at gå glip af alle de gode sommerdage? Bare rolig – med lidt planlægning og enkle tricks kan du stadig nyde sommeren. Vi giver dig otte tips til, hvordan du alligevel kan få den herlige sommerfornemmelse til at indfinde sig.

 

1. Sørg for nogle klapstole
Med klapstole til rådighed på arbejdspladsen kan du og dine kolleger nemt nyde solen i frokostpausen – uanset, om det er i parken eller på parkeringspladsen. 

 

2. Gå eller tag cyklen på arbejde
Har du gå- eller cykelafstand til arbejdet? Udnyt det og få noget frisk luft samt den daglige motion. 

 

3. Stå tidligere op
At stå en time tidligere op om sommeren har flere fordele. Tag en løbetur, brug ekstra lang tid på morgenmaden udendørs eller gør noget andet, der giver dig en rigtig god start på dagen. Eller hvorfor ikke starte og slutte arbejdsdagen lidt tidligere, hvis det er muligt?

 

4. Gør noget socialt med kollegerne
Benyt muligheden for at socialisere og have det sjovt med dine kolleger. Planlæg en hyggestund på en udendørscafé efter arbejde, arrangér en grillfest eller tag en pause og nyd en is sammen i solen.

 

5. Lav en playliste med sommerens musiknumre
Mange arbejder bedre med lidt god musik. Lav en playliste med sommerens hits, der løfter dit humør og får arbejdet til at glide nemmere.

 

6. Hav en sommertaske klar
Pak en taske med håndklæde, solcreme, badetøj og andre sommerting og opbevar den i bilen eller på arbejdspladsen. Så er du altid klar til at smutte til stranden efter arbejde.

 

7. Dyst med kollegerne i sommersport
At dyrke sport udendørs med kollegerne er en fantastisk måde at styrke holdånden på og samtidig drage fordel af det gode vejr. En fodboldturnering om eftermiddagen, lidt strandtennis eller måske bare ti minutters kast med en frisbee i frokostpausen - det vigtigste er, at I gør det sammen.

 

8. Arrangér en picnic
Skift den sædvanlige frokost ud med en dejlig picnic i det grønne. Det behøver ikke at blive lige så dyrt som at spise på en frokostrestaurant og du har mulighed for at fylde din krop med frisk luft og energi, inden det er tid til at vende tilbage til arbejdet.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik