Udendørsmøbler skabt til et nordisk klima

Udendørsmøbler skabt til et nordisk klima

Leder du efter udendørsmøbler, der modstår elementernes rasen her på vores breddegrader? Så er du kommet til det rigtige sted: kvalitet og holdbarhed har været nøgleordene for vores udendørsmøbler, siden vi tilføjede dem i sortimentet for omkring ti år siden. Lige siden har vores produkter bidraget til indbydende og bekymringsfri udemiljøer i både offentlige og private sammenhænge. 
 

Det kræver en gennemgående høj kvalitet

Hvad kræver det så, for at en udendørs bænk kan modstå vind og vejr? I vores øjne handler det om at have en robust konstruktion, og at de forskellige materialer vælges med omtanke. Vi vælger for eksempel varmegalvaniseret stål eller aluminium til vores metalreoler, mens trædetaljerne er lavet af stabile planker af svensk fyr, der enten farves eller lacerbehandles. Det resulterer i et kvalitetsmøbel med et ydre, som både tiltaler øjet og er modstandsdygtigt overfor vejrets påvirkninger. 


Vi sætter en udendørs bænk på prøve

For at bevise hvor meget vi tror på vores udendørsmøblers styrke, udsætter vi nu en lille bænk for en hård test. Vi har send den til Island, hvor den gennem et helt år skal kæmpe mod Nordatlantens storme, vedvarende regn, kulde, sne og endda også bagende sol. Alt sammen for at bevise, at vores udendørs bænke er en god og sikker investering, som med simpel vedligeholdelse betaler sig. År efter år. 

Du kan følge med i opdateringerne fra Island

Bænken kom på plads i februar 2021. Ved en opfølgning i midten af marts så alt ud som nedenfor – med ret godt vejr. Dette var imidlertid blot stilhed før stormen, samt jordskælvene og de vulkanske aktiviteter, der efterfølgende karakterieserede nyhedsstrømmen derfra. Vil du vide mere om hvad der sker med vores lille bænk på Island? Vi vil opdatere med ny information med jævne mellemrum, både her og på de sociale medier. Følg os gerne!

 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik