Møbler udendørs – bliv mere effektiv på arbejdet

Hvordan får du nemmest ny energi efter en lang og mørk vinter? Gennem sollys og frisk luft, naturligvis. Så hvis omgivelserne tillader det, er der al mulig grund til at indrette en terrasse eller gårdhave, hvor du og dine kolleger kan tilbringe kaffe- og frokostpauser, så snart solen er fremme. Og det er på høje tid – foråret er allerede på vej.

 

At der er en sammenhæng mellem lavt energiniveau og mangel på dagslys, er et velkendt faktum. Men der er håb forude. Nu, i overgangen mellem vinter og forår, er der atter mulighed for at samle energi under åben himmel. Og så kan et indbydende udendørsmøblement være lige netop det, der er nødvendigt for at få medarbejderne til at favne naturen i pauserne. Og hvilke møbler er der så at vælge imellem?

 

Bord-/bænkesæt er velegnede til frokostpausen
Det klassiske picnicbord er en alt-i-én-løsning, hvor bord og bænke holdes sammen af et stabilt stel, enten i træ eller metal. Ideelt til indtagelse af frokosten i en god siddestilling. Siddefladerne er brede, komfortable og normalt fremstillet af træ, men designet kan variere. På trods af at nogle modeller vejer over hundrede kilo, kan de let flyttes på plads – hvis nogle arbejdskolleger hjælper hinanden. Et bord-/bænkesæt passer i de fleste udendørsmiljøer og bliver hurtigt en naturlig samlingsplads.

 

Bænke inviterer til afslapning
I de tilfælde, hvor der hverken er behov for eller plads til en spiseplads, er et enkelt siddemøbel perfekt. Med eller uden ryglæn – det er en smagssag. Bænke uden ryglæn tilbyder hvile til trætte ben, men giver også en fremadrettet og mere aktiv siddestilling, der lægger op til dialog mellem de siddende. Modeller med ryglæn er mere tilbagelænede og indbyder til ro og afslapning. Med hensyn til design findes der alt fra klassiske havebænke med dekorative gavle til strømlinede bænke med et mere moderne formsprog. Samtlige modeller tåler at stå ude og modstår selv barske vejrforhold. Bekvemt og praktisk.

 

Flere typer af udendørsmøbler kommer snart
Udover bord-/bænkesæt og bænke af forskellig art kan udendørsarealet møbleres med stole, borde, lænestole og loungesofaer med tykke hynder. Men disse modeller vender vi tilbage til lidt længere fremme, når solen og varmen for alvor er kommet og besøgene udendørs bliver en naturlig del af arbejdsdagen.

 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik