Moderne & stilrent – kontormøbler til hurtig levering

Moderne & stilrent – kontormøbler til hurtig levering

Vil du forbedre trivsel og samarbejde på kontoret, styrke dit brand og blive en mere attraktiv arbejdsgiver? Invester i en gennemført kontorindretning, og resultaterne vil hurtigt følge. Det er faktisk så enkelt, som det lyder, især når du vælger en af vores 5 nøje udvalgte indretningsstile. En af vores favoritter er en trendy kombination af sort og eg, der lever op til sit navn – moderne og stilrent. Og det bedste af det hele: Alt, hvad du ser på billederne og nedenfor, er på lager og klar til hurtig levering.
En moderne og stilfuld indretning af et kontor i sort og eg

Alle funktioner, du har brug for

Indretningsforslaget tilbyder alt, hvad du kan ønske dig af et moderne indrettet kontor: personlige arbejdspladser, et veludstyret mødelokale og et indbydende område til socialt samvær. Derudover finder du afskærmning og lydabsorbenter, der bidrager til ro i sindet, og praktisk opbevaring, der også fungerer som rumdeler. Så tjek sortimentet ud og bestil nu for at give dine medarbejdere og dit kontor - og hele din organisation - et løft.

En farvepalette i sort, eg og jordfarver
To kolleger taler sammen i et kontor med en indretning i sort og eg

Ergonomiske arbejdspladser

Den nemmeste måde at skabe god ergonomi på er at vælge møbler, der gør det nemt at variere sin arbejdsstilling. Til denne kategori hører naturligvis hæve sænkeborde, som gør det muligt at skifte fra stående til siddende arbejde med et enkelt tryk på en knap.

For variationens skyld er det også en fordel at kunne veksle mellem en traditionel kontorstol og en aktiv stol, hvor kroppen kan arbejde lidt, uden at man mærker det. Alt sammen til gavn for dine medarbejdere.

En social zone med loungemøbler

Mennesker er sociale væsener, der trives i samspil med andre. Faktisk er socialt samvær med kolleger den primære grund til, at mange foretrækker kontoret frem for hjemmearbejdspladsen. Disse positive følelser kan nemt forstærkes i miljøer, hvor folk kan slappe af sammen.

En lounge med sofaer, lænestole og lave borde fremmer både trivsel og teambuilding. Den er perfekt til kaffepauser og uformelle møder med kolleger og kunder. Kort sagt, et uundværligt element.

Tre kolleger sidder og taler sammen i et afslappende lounge-område
Tre kolleger holder møde i et fleksibelt mødelokale

Et fleksibelt indrettet mødelokale

Listen over krav til et godt mødelokale er lang. Det skal være funktionelt, pirre kreativiteten og kunne tilpasses til både små og store grupper samt til præsentationer, diskussioner og workshops i forskellige formater, herunder fysiske, digitale og hybridmøder.

Et bådformet bord gør det nemt for alle deltagere at se hinanden, og stole med lav ryg giver rummet en luftig fornemmelse. Tilføj det rigtige whiteboard, AV-udstyr og lyddæmpende elementer for at få det bedste resultat.

God afskærmning og lyddæmpning

I åbne kontorlandskaber skal indretningen hjælpe medarbejderne med at bevare fokus. Tynde bordskærme på skriveborde kan markant reducere både lyd- og visuelle forstyrrelser.

Til korte møder mellem arbejdsstationerne, der ikke skal forstyrre kollegerne, tilbyder vi en smart løsning. Placer to lydabsorberende lænestole med høje sider overfor hinanden for at skabe et afskærmet område – perfekt til små korte møder.

Opbevaring og rumdeling i ét

Reoler og skabe kan tjene flere formål på et kontor. Udover at tilbyde praktisk opbevaringsplads og skabe orden, kan fritstående reoler og skabe også fungere som rumdelere. Dette hjælper med at optimere en åben planløsning ved at opdele rummet i forskellige zoner.

Desuden bidrager de til et forbedret lydmiljø på kontoret. Flere funktioner og flere fordele, med andre ord.

En person sætter bøger ind i en reol som også fungerer som rumdeler

Få hjælp af vores indretningseksperter

Hos AJ Produkter er vi altid klar til at hjælpe med en indretningsløsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om valg af stof, ønsker inspiration eller vil vide, hvilke løsninger der passer bedst til dine lokaler. Så kan vi rådgive om dine muligheder.
Virksomhedstype
Beskriv overvejelser og ønskerBilag
Ved at klikke SEND accepterer du vores persondatapolitik.

FAQ

Ergonomiske kontormøbler forbedrer sundhed og velvære, reducerer muskel- og skeletbesvær og øger komforten.
God kontorindretning skaber funktionelle og indbydende arbejdsmiljøer, fremmer produktivitet og samarbejde.
Moderne kontormøbler kombinerer ofte sort og eg for et stilrent look.
Man kan bruge bordskærme, lydabsorberende lænestole og akustikplader til at reducere støj.
Reoler og skabe kan fungere som rumdelere i åbne kontorer, hvilket skaber forskellige arbejdszoner og forbedrer akustikken.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik