Vi skaber vindende arbejdspladser

Vi skaber vindende arbejdspladser

AJ Produkter har med succes forbedret arbejdspladser i mere end 40 år og kan gøre meget for at ændre trivsel og effektivitet på din arbejdsplads. I alt har vi mere end 15.000 produkter til kontor, skole, lager og industri – og gennemtænkte indretningsløsninger, der gør det sjovere at gå på arbejde.

 

Produkter, der gør arbejdet lidt bedre
Og hvad er så en vindende arbejdsplads? For os er det et arbejdsmiljø, som er indrettet med produkter, der sætter medarbejdernes velbefindende i fokus. Uanset arbejdsområde.

Det kan være hæve-/sænkbare skriveborde, der giver dig mulighed for at veksle mellem stående og siddende arbejde på kontoret. Det kan være arbejdsstole, der indstilles efter behov og aktive stole, som styrker ryg- og mavemusklerne, mens du sidder. Det kan også være pakkestationer, arbejdsborde og reolsystemer, der forenkler arbejdet på lageret og i industrien, løftehjælpemidler og vogne, som gør intern transport lettere samt indbydende kantinemøbler, hvor du kan samle ny energi. Kort sagt: Produkter, der fremmer trivsel og sikkerhed, og hjælper medarbejderne til at præstere maksimalt. Sådan ser vores sortiment ud.

 

Lang og vellykket sponsorering
Vores passion for at hjælpe folk til at præstere deres ypperste er også tydelig i vores succesrige historie som sponsor af individuelle sportsprofiler og store sportsbegivenheder. Gennem årene har vi bl.a. støttet atletikudøverne Patrik Sjöberg, Sanna Kallur og Jenny Kallur samt bryderlegenden Aleksandr Karelin. Denne kategori omfatter nu den unge golfspiller Julia Engström, der i 2018 blev udnævnt til årets nybegynder på Ladies European Tour og tog bronze i European Mixed Team Championships. Vi glæder os over Julias succes og ønsker hende held og lykke i de kommende år.

 

Vi har også en lang og stolt historie som sponsor ved VM i ishockey. Vi har faktisk støttet turneringen hvert år siden 1989. Du, der planlægger at følge kampene fra dette års verdensmesterskab i Slovakiet den 10.-26. maj, vil du få et glimt af AJ’s logo mange gange – som sædvanlig på dommernes trøjer, fordi de, ligesom os og vores produkter, gør en stor forskel i det stille. Må det bedste hold vinde.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik