En sofaserie skabt til samarbejde

En gennemtænkt lounge kan danne den perfekte ramme om et godt samarbejde. Men loungen kan mere end det. For det er også et naturligt mødested til en kaffe, lidt socialt samvær eller afslapning. Derfor har vi udviklet en modulbaseret, fleksibel serie, der kan indbyde til det hele. Velkommen på opdagelse i VARIETYs uendelige kombinationer.

Se de mange
muligheder med 
VARIETY
– og bliv inspireret af
seriens legende karakter

Bliv inspireret af komplette løsninger

Kvalitetstestet

Lige fra den første skitse blev VARIETY designet til at opfylde de europæiske standarder for offentlige arealer. Modulserien fås derfor i flere slidstærke tekstiler - som også opfylder Möbelfaktas krav. Naturligvis i en række forskellige farver, der giver dig mulighed for at lave mange fantastiske kombinationer.

Læs mere

VARIETY i flere farvekombinationer
Med denne modulserie ønsker vi, at kunden selv kan skabe kurver og linjer i rummet og give sit eget individuelle udtryk med forskellige farvevalg.
Sebastian Dell Uva, designer hos AJ Produkter
Indretning med VARIETY

Download VARIETY på BIMobject

Hele modulserien er tilgængelig som BIM-objekter, så du nemt og problemfrit kan placere VARIETY i dine digitale miljøer.

Download på BIMobject

Få hjælp af vores indretningseksperter

Hos AJ Produkter er vi altid klar til at hjælpe med en indretningsløsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om valg af stof, ønsker inspiration eller vil vide, hvilke løsninger der passer bedst til dine lokaler. Så kan vi rådgive om dine muligheder.
Virksomhedstype
Beskriv overvejelser og ønskerBilag
Ved at klikke SEND accepterer du vores persondatapolitik