Fra enkel sofa til uendelighed

Fra enkel sofa til uendelighed

Moderne, fleksibel og let at udbygge. Sådan kan vores nye modulopbyggede sofaserie VARIETY bedst beskrives. Med sine uendelige muligheder for tilpasning passer VARIETY ind i de fleste omgivelser – store som små. Uanset om du har brug for et sted at samles, samarbejde eller tage en tiltrængt pause, så kan VARIETY tilbyde uendeligt mange løsninger.

Kun kreativiteten sætter grænser

Modulerne i VARIETY-serien kan samles i mindre eller større enheder og placeres hvor som helst i rummet – både langs vægge og midt i rummet. Størrelsen på rummet er derfor mindre vigtig, for uanset om der er meget eller lidt plads, så kan VARIETY justeres derefter. Du vælger ganske enkelt selv om VARIETY skal tilpasses til rummet – eller om rummet skal tilpasses VARIETY.

Nedenfor giver vi nogle eksempler på, hvordan serien kan sammensættes.

VARIETY bygget rundt om et hjørne
VARIETY-moduler

Indret i hjørner eller rundt om dem

Har du brug mange siddepladser i et mindre rum og gerne vil holde gulvpladsen så fri som muligt, så kan hjørnemoduler være løsningen. I og omkring hjørner passer modulerne perfekt, og kombinerer du dem med lige moduler, kan du skabe en illusion af at sofaen følger med væggen. Ved at bygge på denne måde får du en inkluderende sofa med mange siddepladser.

Vidste du, at VARIETY fås i flere varianter? Læs mere

En grå sofa bygget rundt om planter
To sofaer i VARIETY-serien. En i blå og en i turkis.

En kurvet sofa giver dynamik

De udadvendte og indadvendte halvcirkelformede sofaer skaber en naturlig dynamik i rummet med deres buede form. Hvis du sætter dem sammen halvt indad og halvt udad, får du en sofa, der ser ud til at bevæge sig gennem rummet. Pladsen foran og bag sofaen kan bruges til borde, puffer og andre siddemøbler. En kreativ indretning medfører ofte flere nye, innovative ideer.

Hjørnemodulerne fås både i vinklerne 90° og 45°, som gør det muligt at forme dem til selv de skarpeste hjørner. For at øge effekten yderligere kan du kombinere enheder i forskellige farver. Valget af farve, form og materiale kan fremhæve rummet og gøre det mere levende. Din sofa vil ganske enkelt skabe opmærksomhed, uanset hvor den står.
Bueformet VARIETY
Sammensatte VARIETY-moduler

Kombinér og skab sammenhæng

Ved at kombinere en fritstående sofa og mindre moduler får du ekstra fleksibilitet og mulighed for hurtigt at ommøblere – ideelt til blandt andet sociale arrangementer.

VARIETY med armlæn er skøn i sig selv og er velegnet til dig, der ønsker en traditionel siddeplads. Selv om denne enhed ikke kan sættes sammen med andre moduler, er den stadig perfekt til at matche med puffer, bænke eller taburetter. Alle enheder er naturligvis designet til at give et ensartet udseende, uanset hvordan du vælger at kombinere dem.

Læs om, hvordan forskellige siddepladser kan styrke samarbejdet

Sammensatte moduler i VARIETY-serien

Langsigtet investering

Modulerne kan tilføjes efterhånden eller ombygges med tiden, hvis dine behov skulle ændre sig. Måske flytter din virksomhed til nye lokaler, som kræver en helt anden møbelløsning? Så kan du nemt samle sofaen i en ny konstellation, udvide den og tilføje flere enheder, præcis som det passer dig.

Se hele VARIETY-serien

Bliv inspireret af komplette løsninger

Få hjælp af vores indretningseksperter

Hos AJ Produkter er vi altid klar til at hjælpe med en indretningsløsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om valg af stof, ønsker inspiration eller vil vide, hvilke løsninger der passer bedst til dine lokaler. Så kan vi rådgive om dine muligheder.
Virksomhedstype
Beskriv overvejelser og ønskerBilag
Ved at klikke SEND accepterer du vores persondatapolitik

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik