En modulserie til fællesskabet

En gennemtænkt lounge skaber forudsætningerne for et godt samarbejde, men er også et naturligt mødested til kaffe, socialt samvær og afslapning. Vi har udviklet en modulopbygget og fleksibel serie, der indbyder til både kreativitet og socialt samvær. Velkommen på opdagelse i VARIETYs uendelige kombinationer.

Se de mange
muligheder med 
VARIETY
og bliv inspireret af
seriens legende karakter.

Bliv inspireret af komplette løsninger

Kvalitetstestet

Lige fra den første skitse blev VARIETY designet til at opfylde de europæiske standarder for offentlige arealer. Modulserien fås derfor i flere slidstærke tekstiler - som også opfylder Möbelfaktas krav. Naturligvis i en række forskellige farver, der giver dig mulighed for at lave mange fantastiske kombinationer.

Læs mere

VARIETY i flere farvekombinationer
Med denne modulserie ønsker vi, at kunden selv kan skabe kurver og linjer i rummet og give sit eget individuelle udtryk med forskellige farvevalg.
Sebastian Dell Uva, designer hos AJ Produkter
Indretning med VARIETY

Download VARIETY på BIMobject

Hele modulserien er tilgængelig som BIM-objekter, så du nemt og problemfrit kan placere VARIETY i dine digitale miljøer.

Download på BIMobject

Få hjælp af vores indretningseksperter

Hos AJ Produkter er vi altid klar til at hjælpe med en indretningsløsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om valg af stof, ønsker inspiration eller vil vide, hvilke løsninger der passer bedst til dine lokaler. Så kan vi rådgive om dine muligheder.
Virksomhedstype
Beskriv overvejelser og ønskerBilag
Ved at klikke SEND accepterer du vores persondatapolitik