Tænk i funktioner og få et velindrettet kontor

Kan kontoret hjælpe dig med at nå alt det, du skal, i løbet af en arbejdsdag? Ja, hvis kontoret er opdelt i zoner med forskellige funktioner og fokusområder – fra sociale loungeområder til uforstyrret arbejde ved skriveborde og i mindre mødelokaler. Vi giver her vores bedste tips til, hvordan du kan indrette dit kontor, så du kan være med til at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø for dig og dine kolleger.

Indbydende entré og kundeområder

Hvis vi starter i entréen, er det først og fremmest et mødested. Medarbejdere, kunder, leverandører, vareleveringer – alle er velkomne her. Da det er et naturligt sted at snakke sammen, kan der være lidt støjende til tider, og derfor bør lokaler til arbejde, der kræver stilhed og koncentration, helst ligge et stykke væk herfra. På den anden side kan et mødelokale placeres tæt på indgangen, så personalet ikke forstyrres af besøgende, der går rundt i lokalerne.

Så hvordan får du entréen til at se indbydende ud? Ved at tage godt imod dine besøgende. Dette gør du bedst med en bemandet reception, hvor gæster kan blive budt velkommen og guides videre. Har I ingen reception? Så kan I sætte skilte op, så besøgende ved, hvor de skal melde deres ankomst og ikke farer vild. 

Kontakt os for gratis rådgivning

Små mødelokaler til små møder

En arbejdsuge kan består af mange forskellige møder, fra fortrolige samtaler til brainstorming og korte check-ins – og mange af dem finder sted på samme tid. Derfor er det en god idé at have flere små mødelokaler, helst ved siden af arbejdspladserne for at minimere "trafikken" gennem lokalet. Disse rum er også velegnede til individuelt, fokuseret arbejde og til deltagelse i digitale møder – så naboerne i kontorlandskabet ikke forstyrres.

Gør det åbne rum mere personligt 

Tænk trivsel og komfort ind i kontorlandskabet. Opdel med opbevaring og skærmvægge for at skabe personlige områder og brug tæpper og akustikplader til at skabe et behageligt lydmiljø. Suppler med små stille rum eller bokse for at give mulighed for uforstyrrede samtaler. Udnyt også dagslyset – men placer skriveborde og skærme, så lyset falder ind fra den korte side for at undgå blænding og refleksioner.


Tænk funktioner, flow og fleksibilitet

Nøgleordene for en vellykket kontorindretning er funktioner, flow og fleksibilitet. Ved at planlægge, hvad der skal gøres, hvordan folk skal bevæge sig rundt i lokalet, og at visse områder kan bruges til mere end én ting, kan ethvert kontor blive bedre. Opdeling af rummet i zoner med forskellige fokusniveauer – individuelt arbejde, møder og afslapning – er ganske enkelt den bedste måde at skabe plads til alt og alle på kontoret.

Vil du have hjælp til at skabe et velindrettet kontor? Kontakt vores projektafdeling.

Få hjælp af vores indretningseksperter

Hos AJ Produkter er vi altid klar til at hjælpe med en indretningsløsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om valg af stof, ønsker inspiration eller vil vide, hvilke løsninger der passer bedst til dine lokaler. Så kan vi rådgive om dine muligheder.
Virksomhedstype
Beskriv overvejelser og ønskerBilag
Ved at klikke SEND accepterer du vores persondatapolitik

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik