Lad os præsentere gåbåndet: en revolutionerende måde at arbejde på

Lad os præsentere gåbåndet: en revolutionerende måde at arbejde på

At skifte mellem siddende og stående arbejde og let motion, f.eks. gå- eller cykelture, er en god måde at få fornyet energi i løbet af arbejdsdagen. Med et gåbånd til kontoret, kan du gå og arbejde samtidigt, hvilket forbedrer både blodcirkulationen og iltningen i kroppen. Vores gåbånd er sammenklappeligt, vejer kun 28 kg og afgiver ingen lyd, så hverken du eller dine kolleger vil blive forstyrret.
En kvinde går på et gåbånd til kontor ved et hæve sænkebord

Gå og arbejd på samme tid – med et gåbånd til kontoret

Gennem flere år har en lang række undersøgelser fremhævet konsekvenserne ved at sidde stille for længe. De utallige timer, vi bruger på at sidde stille på arbejdet, i bilen, foran fjernsynet osv., øger risikoen for en lang række sundhedsrelaterede problemer som f.eks. hjerte-kar-sygdomme, type 2-diabetes og muskel- og ledproblemer. Og desværre viser det sig, at regelmæssig motion ikke kan modvirke de negative effekter af den stillesiddende adfærd. Vi kan altså ikke bare motionere mere i vores fritid, vi skal generelt sidde mindre.

Et let måde at få mere bevægelse i løbet af dagen, er at stå op ved skrivebordet, når du arbejder. Det har vist sig at have store effekter på den generelle sundhed.

Hold dig i form med let motion i løbet af arbejdsdagen

At skifte mellem at sidde og stå og inkludere let motion som gå- eller cykelture er en effektiv måde at genoplade på. Det kan du f.eks. få ved at benytte dig af et gåbånd. Du behøver ikke at gå hurtigt eller begynde at svede, for at få fordelene ved motion. Selv med et langsomt tempo kan du forbedre din kondition. Vores gåbånd har en maksimal hastighed på 6 km/t, så du kan gå i dit eget tempo. På den måde kan alle forhåbentlig være med – uanset om du er nybegynder eller erfaren motionist. Mild motion som gåture øger blodcirkulationen, forbrænder flere kalorier og øger iltoptagelsen, så du får mere energi.

Mangel på fysisk aktivitet kan have en negativ indvirkning på den mentale sundhed. En gåtur kan hjælpe dig med at føle dig mere fokuseret og mindre stresset, og kan hjælpe dig med at holde fokus på dit arbejde takket være den øgede iltoptagelse og energi.

Et kontor gåbånd er let at anvende

Vores gåbånd har mange fordele, herunder dets lette vægt og fleksible design. Gåbåndet er nemt at folde sammen og kan derfor opbevares stående på siden, når ingen bruger det. Desuden er det udstyret med hjul, sudstyret med hjul, så det nemt kan flyttes rundt på kontoret og deles af kollegaer. Har du også opgaver, som kræver, at du står eller sidder stille? Så kan et hæve sænkebord være løsningen – så kan du selv tilpasse dit bord til dine opgaver. 

Det behøver ikke at være svært at inkorporere fysisk aktivitet på arbejdspladsen. For selv små ændringer, som motion med lav intensitet ved skrivebordet, at gå eller cykle til arbejde eller tage trappen i stedet for elevatoren, kan gøre en stor forskel for dit helbred. Jo mere bevægelse du kan få i løbet af dagen, desto bedre.

Et nærbillede af et gåbånd til kontoret
Vores brede sortiment garanterer, at du kan finde kontormøbler, der passer til dig, uanset hvem du er.
Hvis du har svært ved at vælge, er du altid velkommen til at kontakte os - vi hjælper dig gerne.

FAQ

Et gåbånd er en træningsmaskine med et rullebånd, der drives enten af en motor eller af dine skridt.
Vores gåbånd har en minimumshastighed på 0,5 km/t og en maksimumshastighed på 6,0 km/t.
At gå, mens du arbejder, øger blodcirkulationen og stofskiftet, hvilket giver din krop og hjerne mere ilt - og mere energi.
Et gåbånd med motor (hvis det har en) har en svagere motor end et løbebånd.
Du bestemmer selv, hvor længe du går, men det er en god idé at starte langsomt med f.eks. 10-20 minutter om dagen og derefter øge tempoet. Vi anbefaler, at du skifter mellem at sidde, stå og gå i løbet af en arbejdsdag.
Se hvad vores gåbånd koster her
Du kan godt løbe på et gåbånd, men det er ikke det, det er beregnet til. Det kan f.eks. få bæltet til at blive slidt hurtigere.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik